Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Téma

BRUTNÁK OLEJ KAPSLE CENA

OBSAH

Maska s anti-aging efektem

  • 1/4 hrnku smetany ke šlehání (plnotučné)
  • 1 banán
  • kapsle s vitaminem E

Smíchejte dohromady šlehačku a banán. Do obsahu vymačkejte kapsli s vitaminem E. Rozetřete na pleť a krk. Nechejte působit 15 minut a pak odstraňte vlhkou froté rukavicí. Maska zanechává pleť jemnou a vyživenou. Recept je dobře snášen při péči o vrásky kolem očí.

Výbornou alternativou vitaminu E je pupalkový olejbrutnákem. Má na pleť zklidňující účinky a je vhodný i pro velmi citlivou až atopickou pleť.

Zdroj: Přírodní domácí lifting vrásek

Diskuze

V diskuzi OLEJ Z 31 LÉČIVÝCH BYLIN - INFORMACE A VYUŽITÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Standa.

dá se to koupit popř.množství cena..???

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Olej z 31 léčivých bylin - informace a využití

Jak pupalkový olej nabízí lékárna

V lékárnách se pupalkový olej prodává buď přímo v lahvičce, nebo ve formě kapslí, které tento olej obsahují.

Pupalkový olej Saloos

Je vysoce kvalitní za studena lisovaný a hlavně cenově dostupný. Prodává se nejčastěji v balení 50 ml (narazíte i na balení 20 ml, 250 ml nebo 1 l) v BIO kvalitě. Je vhodný pro vnitřní i kosmetické použití. Vmasírujte ho buď do pokožky, nebo používejte jako doplněk stravy a to 1-2 lžičky po jídle. Můžete ho přidat i do hotových pokrmů. Není vhodný na vaření. Záruční doba je 9 měsíců. Skladujte ho v chladu a po otevření v ledničce. Spotřebujte do 3 měsíců.

Bližší cenové informace naleznete zde: Salos pupalkový olej cena.

Kapsle

Těm, co upřednostňují raději pilulky, jsou určeny kapsle s pupalkovým olejem. Nutno ale dodat, že jsou dražší než samotný olej a na rozdíl od něj mohou obsahovat kvůli své delší trvanlivosti i konzervanty a syntetické látky. 1 tobolka obsahuje 500 mg pupalkového oleje, denní dávka je 1 – 3 tobolky.

V lékárně si můžete vybrat kapsle od několika výrobců. Informace o cenách a velikosti balení naleznete také zde: pupalkový olej kapsle.

Zdroj: Jak použít pupalkový olej

Diskuze

V diskuzi KDE KOUPIT ARGANOVÝ OLEJ V PRAZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava.

Mohu se zeptat kde jej seženu a jaká je cena za 100ml.Chci opravdu bio a čitý olej.Pokud možno někde na začátku Prahy nebo i v Příbrami děkuji hezký večer Jarka

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hanka.

Dobrý den, zkuste arganový olej od Smilargan, mají myslím i 100 ml a je to opravdu z Maroka. Také používám a jsem s ním spokojena. www.smilargan.cz

Zdroj: diskuze Kde koupit arganový olej v praze

Kapsle s oreganovým olejem

Oregánový olej v kapslích je k dostání i na našem trhu, můžete jej zakoupit v lékárnách, internetových obchodech nebo prodejnách se zdravou výživou.

Jedná se o želatinové kapsle, které jsou bez obalu.

Užívá se obvykle jedna tableta denně u dospělého člověka. Tento doplněk stravy není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.

Zdroj: Oreganový olej - výroba

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN A PERALGIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena Šmídlová.

Dobrý den, můžu užívat peralgin, který mi pomáhá na astma a alergie, když mám předepsaný warfarin? Děkuji Šmídová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Peralgin obsahuje komponenty, které mohou ovlivňovat účinky Warfarinu. Podívejte se, co všechno obsahuje jedna tableta:

Složení v 1 kapsli:
90 mg Perila křovitá (Perilla frutescens, olej ze semen)
90 mg Perila křovitá (Perilla frutescens, extrakt z listů)
53.35 mg Hořčík (oxid hořečnatý)
25 mg Brutnák lékařský (Borago officinalis, olej ze semen)
25 mg Réva vinná (Vitis vinifera, extrakt ze semen)
25 mg Housenice čínská (Cordyceps sinensis, extrakt)
15 mg Kozlík lékařský (Valeriana officinalis L., extrakt)

Dávkování:
Užívá se 1 kapsle 1-3x denně. Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza. Pro optimální účinnost se doporučuje užívat po dobu 2-3 měsíců.

Problém ve společném užívání asi nebude, když lékař dokáže vyladit dávku Warfarinu v souvislosti s účinky Peralginu na srážlivost krve, tak každodenní použití stejné dávky by mohlo fungovat. Pokud se projeví nějaký vliv Peralginu na srážlivost krve, tak pak budou problém ty týdenní pauzy. Při každé změně léčba/pauza bude potřeba překontrolovat srážlivost krve. A to stojí zdravotnický systém peníze a lékaře čas. Budete muset být hodně milá na svého lékaře, aby s Vámi do toho šel.
Samovolné započetí užívání Peralginu je při léčbě Warfarinem riskantní a může změnit jinak bezpečnou léčbu ve smrtící koktejl.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a peralgin

Arganový olej cena

Organický arganový olej není levná záležitost, díky tomu že patří mezi nejlepší oleje a je hodnocena jako číslo 1. Tedy je přehled nejlevnějších cen, za které se dá arganový olej koupit: arganový olej cena.
 

Zdroj: Organický arganový olej

Diskuze

V diskuzi HŘEBÍČKOVÝ OLEJ NA SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gábina.

Prosím o radumjak použít hřebířkový olej a Teatree olej na svrab děkují

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Maja.

Čítala som, že Tea tree oil 1 PL zmiešať s 2 dcl kokosový olej a natrieť celé telo 3-4 x. Nemám odskúšané, ale vraj toto zabralo.

Zdroj: diskuze Hřebíčkový olej na svrab

Kapsle

Bylinné kapsle moringy olejodárné (Moringa oleifera) jsou určené pro pohodlné užívání. Jedná se o doplněk stravy.

Doporučené dávkování

Dospělí: 3 tobolky 2x denně, děti od tří let 1 tobolku 2x denně.

Složení

100% Moringa oleifera folium, 350 mg/tobolka. Obal kapsle HPMC (hypromelóza). Kapsle jsou rostlinného původu, vhodné i pro vegetariány či vegany.

Skladování

Uschovejte v suchu a temnu, mimo dosah dětí.

Balení

60 tobolek

Upozornění

Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Cena produktu se pohybuje okolo 249 Kč.

Zdroj: Moringa olejodárná

Diskuze

V diskuzi PROBLÉMY KŮŽE U ZVÍŘAT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Geraldina Klobásková.

Prosím o radu.Naše jezevčice má mezi prsty na všech packách nějaké útvary, které po zvětšení praskneme a vyteče trochu hnisu a pak spousta krve.Už přes rok se léčí u veterinářky a nějak se léčba míjí účinkem.Změnili jsme i stravu a barfujeme.Nyní ji dáváme během š týdnů Kingvet 2x2kapky do žrádla,Omegavet to samé. Kvasnice v tabletách 4 během dne ,Probiovet 2x3 kapsle během jednoho týdne.Už půl roku se léčí na štítnou žlázu a bere FORTYRON 2x 1,5 tablety.Děkuji za každou radu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Monika Kozumplíková.

Prosím o radu.Naše buldočka má mezi prsty na všech packách nějaké útvary, které po zvětšení praskneme a vyteče trochu hnisu a pak spousta krve.Je alergička, krmíme Royal canin hypoallergenic. Nyní ji dáváme Kingvet 2x2kapky do žrádla,konopný olej, Probiovet 2x1 kapsle. Koupeme šamponem Clorexydermem 4% 2xtýdně. Tento stav trvá 2týdny a nevíme si společně s veterinářkou rady. Děkuji za každou radu.

Zdroj: diskuze Problémy kůže u zvířat

Olej z krillu cena

Zde je uveden seznam prodejen, kde se dá olej z krillu koupit: olej z krillu cena.

Zdroj: Olej z krillu je účinnější než rybí tuk

Diskuze

V diskuzi KAPSLE CGA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karel Kahovec.

Díky všem za komentáře. Díky vám jsem ten produkt vyzkoušel a zhubl jsem 10 kil ani nevím jak. A to jsem ty kapsle bral jenom měsíc. Žádný sport ani dieta a stejnak jsem zhubnul.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kapsle CGA

Nimba kapsle

Kapsle jsou vegetariánské, s dobře stravitelnou rostlinnou celulózou, neobsahují tedy hůře stravitelnou hovězí želatinu.

Použití: imunita a obranyschopnost, plísně, viry a bakterie, dýchací cesty, urogenitální systém, zažívání, střevní infekce, pokožka

Dávkování: 1 kapsle 2x denně před jídlem

Kapsle nejsou určené pro děti, těhotné a kojící ženy, snižují krevní tlak, přípravek snižuje hladinu krevního cukru v krvi.

Balení: 60 vegetariánských kapslí

Zde můžete vidět cenu přípravku Nimba kapsle.

Zdroj: Léčivá nimba

Diskuze

V diskuzi TINNITUS STOP se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bohuslav.

Dobrý den ,objednal jsem si kapsle 60 ks Tinnitus stop ,kapsle jsem dostal ,ale nevím kolik jich mam brát za den .můžete mi to napsat na email .
Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Bohuslav.

Dobrý den, objednal jsem si kapsle Tinnitus stop , balíček jsem dostal ,ale nevím kolik jich mam brát za den ,můžete mi prosím odpovědět .
Děkuji Bohuslav

Zdroj: diskuze Tinnitus stop

Cena za opunciový olej

Proces výroby opunciového oleje je velmi složitý a namáhavý. Na 1 litr opunciového oleje je potřeba 800 kg plodů opuncie, což znamená, že na jednu 15ml lahvičku je zapotřebí téměř 12 kg plodů! Tudíž ani cena výsledného produktu nemůže být nízká.

Zde můžete vidět cenu opunciového oleje.

Zdroj: Opunciový olej

Mumio kapsle

Mumio kapsle je extra velké balení kapslí po 120 ks. V současné době se Mumio kapsle užívají zejména pro udržení zdravých kostí a kloubů. Známé jsou účinky na trávení, metabolismus sacharidů a lipidů. Shilajit podporuje imunitní systém a uplatňuje se jako antioxidant. Ovlivňuje reprodukční funkce a přispívá k udržení normálních mentálních a kognitivních funkcí. Doporučené dávkování je 1–2 tobolky 1x denně 20 minut před jídlem. Mumio kapsle neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Zdroj: Mumio

Diskuze

V diskuzi PIGMENTOVÉ SKVRNY NA OBLIČEJI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel LENKA 75.

Dobrý den, mám posldních pár let problém s pigmentovými skvrnami hnědé barvy na obličeji a opravdu to záleží na délce opalování.
Jednou mi kamarád doporučil 7% pantenol krém od firmy OMEGA a kapsle a opravdu musím říci, že mi to pomohlo a to jsem vyzkoušela snad skoro všechno od krémů k tomuto určených drahých i levných a nic, vyhozené peníze. Doporučuji každému kdo má tyto problémy určitě vyzkoušet a cena je také v pohodě.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Katka.

Já mám tytéž problémy.Letos v létě u moře mi to udělalo poprvé.Velké skvrny-mapy na celém obličeji nejvíce pod nosem a celé čelo,jinak na těle nic.Píšete tady o krému-dá se koupit klasicky v lékárně?a nejaké kapsle-ty jsou k vnitřnímu užití?a jak se presně jmenují?děkuji za odpověď.Katka.

Zdroj: diskuze Pigmentové skvrny na obličeji

Rakytníkový olej cena

Zde můžete vidět ceny rakytníkového oleje.

Zdroj: Léčivé účinky rakytníku

Poradna

V naší poradně s názvem TEKUTÝ NEBO KAPSLE? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Dobrý den,
mohu vás požádat o radu, zda vybrat spíše kartnitin v tekuté podobě nebo v kapslích? Která z nich je účinnější?

Vybrala jsem si tento (fitkram.cz/reflex-nu… ale nevím zda před tréninkem nebude vhodnější pro rychlé vstřebání právě spíše to tekuté.

Díky, Lenka

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Tekutý je lepší.

Zdroj: diskuze Tekutý nebo kapsle?

Prodej a cena

Kadidlo nebo olej z kadidla se dají nejjednodušeji koupit v internetových obchodech, kde se jejich cena pohybuje od 50 korun za kadidlo v množství 50 g a od 320 korun za 5 ml oleje.

Zdroj: Kadidlo

Cena

Na trhu je mnoho výrobců oreganového oleje a cena je velmi pestrá, začíná od 270 korun a pokračuje až na necelých 600 korun. Cenu ovlivňuje množství oleje nebo kapslí.

Zdroj: Oreganový olej - výroba

Prodej

Na našem trhu jsou dostupné kapsle i prášek.

Zdroj: Moringa olejodárná

Popis vlastností

Růžový olej Saloos zklidňuje podrážděnou pleť a je vhodný i na velmi citlivou pokožku, pomáhá při léčbě a hojení pupínků a vyrážek, zpevňuje a omlazuje, projasňuje pleť, hydratuje bez pocitu mastnoty. Je vhodný pro všechny typy pleti. Růžový olej Saloos intenzivně voní po růžích. Používají se 2 kapky na lehce navlhčenou pleť. Olej se ihned vsákne a nádherně hydratuje.

Zde se můžete podívat, jaká je cena oleje Saloos.

Zdroj: Růžový olej

Dávkování

1x denně 1 kapsle

Zdroj: Pygeum PRO


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Nina Vinšová

Mgr. Michal Vinš

Ing. Romana Šebková

Mgr. Jana Fábryová


ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP