Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Téma

DOKTOR PLESKAČ

OBSAH

Otec Pleskač v Českém rozhlasu Brno

V pořadu Apetýt uváděným Českým rozhlasem Brno, byl hostem i otec Pleskač. Zde je k dispozici záznam k online poslechu tohoto rozhovu s otcem Pleskačem.

Pravidelné vystupování otce Pleskače v pořadu Apetýt si můžete poslechnout zde: Český rozhlas Brno otec Pleskač.

Zdroj: Otec Pleskač

Diskuze

V diskuzi OTEC PLESKAČ KONTAKT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie Náplavová.

Vážený otče
mám na Vás prosbu o pomoc při odstranění vody v těle která se tvoří
mému 94 letému tatínkovi. Dle lékařů je to důsledkem srdce ,které již v jeho
věku tak dobře nepracuje. Na odvodnění mu předepsal pan doktor furon a
na ředění trombex . Tento lék dostal po lehké mozkové příhodě. Jinak je tatínek
zdráv a ráda bych mu nějak pomohla. Vařím mu čaj z kopřiva a přesličky ale
moc to nezabírá.
Moc Vám děkuji za radu .
Pán Bůh ať Vám žehná.
Marie

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Božena.

Vážený otče,

minulý rok v červenci jsem prodělala virozu nebo něco takového.Brala jsem

antibiotika a čtyři týdny jsem se z toho nemohla dostat. Od té doby jsem ztratila

chuť a čich, ale úplně. Moc Vás prosím,poraďte, jde s tím něco dělat?


Děkuju za odpověď.

Božena

Zdroj: diskuze Otec pleskač kontakt

Kdo je otec Pleskač

Farnost Otrokovice byla zřízena apoštolským exarchátem roku 2009 pro občany, kteří se hlásí k řeckokatolické církvi v regionech Uherské Hradiště, Zlín, Kroměříž a Vyškov. Od jejího založení je jejím administrátorem Adolf Jiří Pleskač. Mgr. Ing. Adolf Jiří Pleskač neboli otec Pleskač vystupuje často proti mnoha praktikám alternativní medicíny, mezi něž řadí léčitelství a užívání homeopatik. Namísto toho propaguje jako rozumnou alternativu léčbu pomocí bylinek, protože právě bylinky jako Boží dar pomáhají člověku mnohem více nežli různá chemická a jiná léčiva, která mnohdy lidem neprospívají, či jim dokonce škodí. Výrazně vystupuje proti současné duchovní dekadenci. Ozývá se mj. proti homosexualitě, již vnímá jako nástroj hříchu, který ďábel využívá ke zmatení především mladých lidí. Naposledy pak zpochybnil názor, že potrat je pro ženu svobodou volby. Podle něj totiž může u žen po potratu dojít k postabortivnímu syndromu, jenž je považován za specifickou formu posttraumatické stresové poruchy.

Zdroj: Otec Pleskač

Diskuze

V diskuzi OTEC PLESKAČ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Oldřiška Vybíhalová.

Dobrý de p.Pleskači.

obracím se na vás po doporučení od svých dobrých známých.Jsem velice nešťastná se stavu svého manžela.Celý život bojuje s atopickým ekzémem Loni prodělal bezpříznakový covuid - 19 a do dvou měsíců se mu ekzém neuvěřitelně zhoršil.Vyzkoušel několik kožních lékařů ale bohužel bez většího úspěchu.Ani po rozborech krve doktor neobjevil příčinu jeho velkého trápení.Nebyla by možnost nějaké podpůrné bylinkové léčby?Je ve stavu,že by vyzkoušel cokoli.

Moc děkuji za odpověď.

Vybíhalová Oldřiška

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Otec Pleskač

Rady otce Pleskače

Otec Pleskač je populární se svými radami ve vysílání Českého rozhlasu Brno, kde čas od času v pořadu Apetýt odpovídá na dotazy posluchačů a přináší mnoho zajímavých poznatků o použití bylinek. Apetýt patří mezi pořady brněnského rozhlasu k legendám a zájem posluchačů to jen potvrzuje. Každý pořad trvá 120 minut a vysílá se každý den od pondělí do pátku od 10:04. V některých jeho dílech je přítomen právě otec Pleskač. Český rozhlas archivuje odvysílané díla pořadu Apetýt. Díky tomu je možné poslechnout si otce Pleskače zpětně. Seznam archivovaných pořadů s otcem Pleskačem je zde: Otec Pleskač poradna.

Zdroj: Rady otce Pleskače

Diskuze

V diskuzi NEINFORMOVÁNÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bláža.

Jsem partnerkou muže po odstranění prostaty a po ozařovní. Erekce není schopen , i když se snažím . Nejhorší je , že ho zbavili libida a nemá zájem o mne a o nic co nás dříve dělalo šťastnými. Bohužel ani jeho pot , který mi dříve voněl je jiný - chybí mu testosteron .
Lékaři vše říkají před operací a ozářením jen v náznacích a neřeknou pravdu. Biologická léčba z něho udělá eunucha a nebude mít zájem o ženu vůbec. Je to těžké a náročné na psychiku , on je postižen a dopadá to na náš vztah. Myslela jsem , že to překonám s nadhledem (nejsem už nejmladší - 50roků) ale je to těžké. Orální sex mi dříve vyhovoval, ale dnes mne přítomnost partnera nevzrušuje a to je největší problém. Má silnou inkontinenci i po roce od operace , a pokud se přede mnou svlékne , tak penis nemá - je vtažen do těla .
Pokud jsem se lékařů na internetu ptala , tak slyším odpověď - buďte ráda , že má šanci přežít.
A hlavně nebuďte sobec . Ale já jsem už rok bez kontaktu s mužem . Nejsem za něho vdaná , ale nevím si s tím rady. Nejsem manželka , milenka ale ošetřovatelka. Nechci mu ublížit, ale mám nějaké tělesné potřeby a nejsou uspokojeny . Pak mám ze sebe strach , že pokud někoho potkám , tak odejdu. Nevím si s tím rady . Poraďte. Onanie mi nevyhovuje.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jirka.

Pokud doktor řekne buď rád že žiješ , jako ve Vašem případě je potřeba mu okamžitě jednu vrazit protože to není doktor ale trouba. Ten dotyčný má zničený život a teď ho ještě čeká že ho opustíte a on to musí pochopit. Mluvím z vlastní zkušenosti již jsem to prožil. Uspokojivé řešení pro oba není, spokojení jsou pouze doktoři, dostali dobře zaplaceno od pojišťovny a o to zde jde. Přeji ať tu smutnou skutečnost ustojíte.

Zdroj: diskuze Neinformování

Kontakt na otce Pleskače

Otec Pleskač působí na řeckokatolické farnosti v Otrokovicích. Farnost Otrokovice byla zřízena apoštolským exarchátem roku 2009 pro občany, kteří se hlásí k řeckokatolické církvi v regionech Uherské Hradiště, Zlín, Kroměříž a Vyškov. Od jejího založení je jejím administrátorem P. Adolf Jiří Pleskač. Bohoslužby v Otrokovicích jsou vykonávány v tamním barokním původně římskokatolickém kostele, jehož současná podoba je po rekonstrukci z poloviny 19. století. Bohoslužby se tam nejdříve konaly dvakrát měsíčně v neděli. Od září 2011 se zde konají pravidelně každý týden v neděli v devět hodin.

Další místo, kde je možné vidět otce Pleskače je filiální obec Velehrad, kde se Svatá liturgie koná v bazilice Panny Marie a sv. Cyrila a Metoděje a v blízkém kostele sv. Cyrila (tzv. Cyrilka). Bohoslužby se zde konají každou 2. neděli v měsíci v 15 hodin.

Otce pleskače můžete kontaktovat obvyklými způsoby - poštou, telefonem, emailem.

Korespondenční adresa

Mgr. Ing. Adolf Jiří Pleskač
Palackého 392
679 06 Jedovnice

Mobilní telefon

+420 604 927 678

E-mail

a.pleskac@tiscali.cz

Webové stránky

Zdroj: Rady otce Pleskače

Poradna

V naší poradně s názvem LÉK PREDNISON se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Božena.

Jestli mohu poprosit a co to zapříčinilo.IPan doktor neví moc děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

To takhle bez vyšetření nelze zjistit. Veterinář nyní spoléhá na to, že se z toho pejsek, jak se říká, vylíže sám a Prednison mu to ulehčí. Buďte trpělivá a zůstaňte v kontaktu se svým veterinářem. Určitě se během deseti dnů projeví nějaké změny. Když to bude k lepšímu, tak dobře, a když k horšímu, tak budete muset pokračovat v ordinaci zvěrolékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Lék Prednison

www stránky otce Pleskače

Zde jsou internetové stránky otce Pleskače.

Zdroj: Otec Pleskač

Diskuze

V diskuzi KREVNÍ TLAK PODLE VĚKU V TABULKÁCH PRO MUŽE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miloslav.

dobrý den je mi 74let vaha 118kg víška 184cm prosim o odpověd muj tlak je pořad na hodnotach 138-150 na67-72 v tomto rozmezi doktor říka že je to v pořadku ale mě neni dobře užívam prestance 5¨na 5mg betaloc 100mg půlku zoren 5mg a půl tenoloc 200 je možne že mě pan doktor nelečí dobře točí se mi hlava a cukají oči děkuji za odpověd

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Krevní tlak podle věku v tabulkách pro muže

Doporučujeme Echinaceu podle Pleskače

Echinacea zlepšuje ochranu organismu. Kapky jsou výborným prostředkem pro prevenci v období chřipek a pomáhají i při nemocech z nachlazení.

Dávkování: 3x denně 40 kapek

Složení: 40% líh, kořen třapatky

Balení: 50 ml

Zdroj: Otec Pleskač

Diskuze

V diskuzi RAKOVINA JAZYKA PŘÍZNAKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Paters.

Uz dlhsie sa mi robia na jazyku te gulicky co to ?
Prosim rychlo odpovede na mail

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lamička * *.

Dobrý den, předavkovala jsem se horkým nápojem celaskon. Měla jsem horečku a nevšimla jsem si ,že je tam napsáno jeden sáček na den. Nic méně objevili se mi hrbolky na jazyku popřípadě mám i lehce podrážděny hltan. Doktor mi předepsal takovou žlutou lepkavou tekutinu a prý si to tím mám mazat. Může mi nějaký doktor který mě nechce zabít vysvětlit jestli se jedná o rakovinu. Díky za nic

Zdroj: diskuze Rakovina jazyka příznaky

Bylinková poradna otce Pleskače

Zde je archiv uložených přednášek otce Pleskače: https://hledani.rozhlas.cz/, do vyhledávače zadáte otec Pleskač a objeví se seznam rozhovorů s otcem Pleskačem, kde si vyberete téma, které vás zajímá.

Zdroj: Rady otce Pleskače

Diskuze

V diskuzi OPARY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Libuše CHYTILOVÁ.

doktor poradil zubní pastu.A funguje.Vysouší.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Opary

O autorovi

Michail Tombak, profesor a habilitovaný doktor, je členem Ruské akademie věd, absolvent Katedry biologie a chemie Ruské státní univerzity K. Ciolkovského. Několik let byl ředitelem Centra výzkumu zdraví v Moskvě a přednášejícím na Ruské akademii přírodních léčebných metod. Je autorem knih, které jsou přeloženy do 12 jazyků a k dostání jsou v 67 státech. Michail Tombak patří do světové elity specialistů přírodních metod léčení.

Michail Tombak nesní jenom o prodloužení života, ale jde mu o zlepšení kvality života. Věří, že léčebné síly našeho organismu jsou nesmírně silné. Někdy stačí dát jim prostor, podpořit je potravinami z opravdové biofarmy a nezapomínat, že všude kolem nás najdeme léčivé byliny.

Zdroj: Cesta ke zdraví

Poradna

V naší poradně s názvem ŘEDĚNÍ KRVE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel David Řehoř.

Dobrý den doktor má dovolenou aby mi napsal xarekto 20 neměl sem prášek 5 dní může se mi něco stat

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Náhlé vysazení jakéhokoli perorálního antikoagulancia, včetně léku XARELTO ®, zvyšuje riziko trombotických příhod.

Každý lékař, který má dovolenou, je povinen informovat pacienty o náhradní zdravotní péči v době jeho nepřítomnosti. Zjistěte, který lékař ho zastupuje a neprodleně ho kontaktujte. Stačí jen zavolat a zastupující lékař vám pošle elektronický předpis do vašeho telefonu. V lékárně ho pak ukážete a dostanete potřebný lék.

Tato situace je pro vás ponaučení pro příště, abyste předpis na nové léky nenechával na poslední chvíli, ale vždy v předstihu alespoň dvou týdnů kontaktoval lékaře pro předpis na další období.

Xarelto je pro vás lék, který vám prodlužuje život, je tedy velmi důležité, abyste měl vždy jeho dostatečnou zásobu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Xarelto

Kdo je to otec Pleskač

Adolf Jiří Pleskač, narozený v roce 1955, je moravský řeckokatolický duchovní, exorcista, fytoterapeut a podnikatel. Patří mezi vyhledávané zpovědníky. Velmi populárním se stalo jeho vystupování v Bylinkové poradně pořadu Apetýt, který vysílá Český rozhlas Brno. Od roku 2011 je administrátorem řeckokatolické farnosti Otrokovice. Často vystupuje proti mnoha praktikám alternativní medicíny, mezi které se řadí léčitelství a užívání homeopatik. Namísto toho propaguje léčbu pomocí bylinek jako rozumnou alternativu, protože právě bylinky jako boží dar člověku pomáhají daleko více než různá chemická a jiná léčiva, která mnohdy lidem neprospívají, ba jim naopak škodí. Výrazně vystupuje proti současné duchovní dekadenci. Aktivně se staví proti homosexualitě jako nástroji hříchu, kterého ďábel užívá především ke zmatení mladých lidí. Také se ozval proti mylnému názoru, že potrat je pro ženu svobodou volby, jelikož z farmaceuticko-lékařského hlediska u mnoha žen po potratu může dojít k postabortivnímu syndromu.

Zdroj: Rady otce Pleskače

Diskuze

V diskuzi OPERACE OČÍ - ZKUŠENOSTI S KLINIKOU HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Diana Humečková.

Zdravím, 17let mě trápí oči. Začínalo to pozvolna a se zhoršujícími se dioptriemi jsem se začala zajímat o možnosti jak se brýlí zbavit, jelikož to co na nose nosím jsou už pořádný popelníky a opravdu se mi to nelíbí. Proto bych se zde ráda optala, kde jste si nechali oči odoperovat? Zatím mám v hledáčku jen kliniku Horní Počernice, na kterou mě ségra lanaří,protože tam byla spokojená, ale ráda bych si poslechla i jiné názory. Předem dík.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Denis.

Dobrý doktor přes oči. Opravdu jsem rád, že jsem si našel takového odborníka. Neměním

Zdroj: diskuze Operace očí - zkušenosti s klinikou Horní Počernice

Kdo je otec Pleskač

Adolf Jiří Pleskač, narozený v roce 1955, je moravský řeckokatolický duchovní, fytoterapeut a podnikatel. Patří mezi vyhledávané zpovědníky. Velmi populárním se stalo jeho vystupování v Bylinkové poradně pořadu Apetýt, vysílaném Českým rozhlasem Brno. Od roku 2011 je administrátorem řeckokatolické farnosti Otrokovice.

Často vystupuje proti mnoha praktikám „alternativní medicíny“, mezi které řadí léčitelství či užívání homeopatik. Namísto toho propaguje léčbu pomocí bylinek jako rozumnou alternativu, protože právě bylinky jako Boží dar člověku pomáhají daleko více než různá chemická a jiná léčiva, která mnohdy lidem neprospívají, ba jim naopak škodí.

Výrazně vystupuje proti současné duchovní dekadenci. Aktivně se ozývá proti homosexualitě jako nástroji hříchu, který ďábel užívá ke zmatení především mladých lidí. V posledním příspěvku (Apetýt 6. září 2011) se také ozval proti mylnému názoru, že potrat je pro ženu „svobodou volby“, a dodal, že z farmaceuticko-lékařského hlediska u mnoha žen po potratu může dojít k postabortivnímu syndromu.

Zdroj: Rady otce Pleskače

Diskuze

V diskuzi ČESKÝ ROZHLAS BRNO OTEC PLESKAČ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radek Kainer.

Chtěl jsem se zeptat,jestli nevydal otec pleskač nějakou knížku,nebo publikaci?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ivana.

Dozvěděla jsem se, že užíváním kostival.kořene mletého lze léčit osteofyty,někdy až k úplnému vymizení.Zároveň mi bylo řečeno,že kostival kořen mletý je vlastně jedovatý.Ráda bych se dozvěděla pravdivé informace od odborníka.Děkuji za odpověď.

Zdroj: diskuze Český rozhlas brno otec pleskač

Otec Pleskač

Často vystupuje proti mnoha praktikám alternativní medicíny, mezi které se řadí léčitelství, užívání homeopatik. Namísto toho propaguje léčbu pomocí bylinek jako rozumnou alternativu, protože právě bylinky jako Boží dar člověku pomáhají daleko více nežli různá chemická a jiná léčiva, která podle něj mnohdy lidem neprospívají, ba naopak jim škodí.

Otec Pleskač výrazně vystupuje proti současné duchovní dekadenci. Aktivně se ozývá proti homosexualitě jako nástroje hříchu, který ďábel užívá ke zmatení především mladých lidí. V roce 2011 se v pořadu Apetýt, přesně 6. září 2011, se ozval proti mylnému názoru, že potrat je pro ženu svobodou volby a dodal, že z farmaceuticko-lékařského hlediska u mnoha žen po potratu může dojít k postabortivnímu syndromu.

Postabortivní syndrom (PAS) je kontroverzní teorie, kterou zastávají odpůrci potratů, o souboru příznaků a obtíží, které by se dle této teorie měly dostavit po prodělaném potratu u části žen, ať už po potratu samovolném či uměle vyvolaném. Vědecky není existence postabortivního syndromu doložena, není uznán jako psychiatrická diagnóza.

Zdroj: Rady otce Pleskače

Akantóza z obezity 

V roce 1976 doktor Kahn se svými spoluautory publikovali průlomovou práci, ve které jako první poukázali na vztah akantózy a inzulínové rezistence. Tato závislost platí zejména v dětském věku, neboť akantóza je u dětí téměř vždy spojená s obezitou. V roce 2000 označila Americká diabetologická asociace acanthosis nigricans za formální rizikový faktor vzniku diabetu u dětí. Akantóza se nejčastěji vyskytuje při výrazné exogenní obezitě a může provázet i vzácné geneticky podmíněné syndromy s hyperinzulinémií a inzulinovou rezistencí, například Stein-Leventhalovův syndrom polycystických ovarií, Alstromovův syndrom a jednu z variant Crouzovnovoha syndromu. Podle jedné studie bylo v běžné skupině 1 412 dětí nalezeno 100 dětí, u kterých byly patrné projevy akantózy a byly to téměř výhradně jedinci s výraznou obezitou.
 

Zdroj: Akantóza

Léčba svrabu

Při podezření na onemocnění svrabem se pacientovi vždy doporučuje vyhledat lékařskou pomoc, která nejlépe stanoví vhodnou léčbu. Doktor navíc také může předepsat správnou léčbu i pro další členy rodiny (nebo další osoby, které přišly do kontaktu s pacientem), u nichž se žádné příznaky neprojevily.

Na úlevu od nepříjemného svědění může lékař předepsat různá antihistaminika, nebo kortikoidy. K léčbě pomáhá i důkladné a důsledné promašťování kůže.

V neposlední řadě je důležité nezapomínat, že k léčbě je nutná i celková likvidace všech těchto parazitů, kteří se mohou vyskytovat i mimo těla člověka. Dosáhnout se toho dá jen tím, že se vyperou veškeré oděvy a prádlo, a pak se ještě přežehlí. Pokud se jedná o oblečení, které není možné žehlit, je potřeba ho vydezinfikovat některým vhodným insekticidem. Dezinfikovat se musí i matrace, gauče, sedačky v autě a další.

Zdroj: Sirná mast na svrab

Zinkové pastilky a koronavirus

Jak se Evropou šíří nákaza koronavirem CoVid-19, pokračuje také velké množství nepravdivých informací dostupných online, které propagují riskantní medicínu a falešné léky.

Výsledkem je, že Světová zdravotnická organizace (WHO) a další orgány veřejného zdraví podnikly kroky k čelení dezinformacím přímo, a připomněly lidem, že nejlepším způsobem obrany proti tomuto viru je pravidelné umývání rukou.

Zinek může posílit imunitní systém, ale nezabrání nákaze koronavirem. [2]

Existuje zde jedna teorie lákající online čtenáře a ta říká, že použití zinkových pastilek může „blokovat“ rozšiřování koronaviru v respiračním systému.

Podle dr. Simona Clarka, docenta buněčné mikrobiologie na University of Reading, je však toto tvrzení "absolutně mimo". "Je to klasická desinterpretace", řekl.

Doktor Clarke však dodal, že zinek může v této situaci pomoci posílením imunitního systému a tím získání celkově odolnější obranyschopnosti.

Zdroj: Zinkové pastilky

Produkty

Produkty ekologického zemědělství, bezlepkové potraviny, zdravá výživa, čerstvé ovoce a zelenina, redukční diety, zdravé stravování, nižší glykemický index, dia výrobky, minerály a stopové prvky, čaje sypané a sáčkové, pražírna kávy, fairtradová káva a plantážní kávy, ochucené čaje a kávy.

Pozor bylinky od otce Pleskače musí mít označení ROSA CANINA!

Zde poštovní adresa firmy:

  • ROSA CANINA
    Mgr. Ing. Adolf Jiří Pleskač
    V Brance 292-3
    664 71 Veverská Bítýška
  • E-mail na otce Pleskače: rosa.canina1@seznam.cz
  • Telefon na otce Pleskače: 549 420 289
  • Mobil: 731 235 675

Zde naleznete odkaz na online dotazy na otce Pkeskače.

Zdroj: Rady otce Pleskače

Důmyslná výjimečnost

Respekt k přírodě a člověku je základní filosofii této značky. Každý výrobek obsahuje čistě přírodní ingredience a špetku lásky, která vychází se srdce lidí podílejících se na jejich vývoji. Léčivé byliny pocházejí z vlastních zahrad. Ty největší zahrady jsou nedaleko sídla firmy v německém švábském Gmündu. Na dvaceti hektarech roste téměř 250 různých druhů rostlin, které jsou bezprostředně po sběru transportovány přímo do výroby. Všechny rostliny se pěstují v ekologickém zemědělství nebo je získáno z ekologicky kontrolovaných zdrojů ve volné přírodě.

Léčivé výrobky Weledy, jak je známe dnes, se vyvíjeli téměř 100 let, avšak stále vycházejí ze stejného principu: „Lék by měl poskytnout klíčové podněty pro rozvinutí vlastních léčebných sil organismu“.

Jinými slovy, úkolem léku by nemělo být nahrazování toho, co tělo umí samo. Základy tohoto přístupu založili v roce 1921 chemik Oskar Schmiedel, holandská lékařka Ita Wegmanová a doktor filosofie Rudolfem Steiner. V tomto roce se začal psát téměř 90-tiletý příběh zprvu malé laboratoře, která se postupně rozrostla do celosvětového producenta těch nejkvalitnějších přírodních výrobků.

Zdroj: Už jste vyzkoušeli přírodní kosmetiku Weleda?


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Jitka Konášová


ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP