Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Téma

INFECTOSCAB

OBSAH

Myslíte si, že něco takového, jako je svrab, se vás vůbec netýká? Omyl, tenhle žravý roztoč, svrab, pomalinku, ale stále, rozežírá lidskou pokožku. Zákožka svrabová může přelést na kohokoliv z nás například na sedačce autobusu. V tomto článku rozebereme jak svrab vzniká, jak vypadá a hlavně jak se svrabu zbavit!

Zdroj: Svrab, sežere vás za živa

Diskuze

V diskuzi INFECTOSCAB 0BEZ RECEPTU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie Avramidisova.

Dobrý den prosím moc o pomoc na svrab

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Miloš Pumprla.

Zdravím jak používat mast INFECTOSCAB ve vlasech ? Děkuji za info.

Zdroj: diskuze Infectoscab 0bez receptu

1. Název přípravku

Infectoscab 5% krém

Zdroj: Infectoscab - SPC

Diskuze

V diskuzi INFECTOSCAB BEZ RECEPTU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Maja.

A můžete mi prosí napsat recept elektronický děkuji moc

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Patrik Jirout.

Prosím vás o infectoscab bez receptu.děkuji
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Infectoscab bez receptu

InfectoScab cena

Mast InfectoScab je k dostání v lékárnách jen na lékařský předpis. Zde je uvedena maximální výše doplatku, který hradí pacient: InfectoScab cena.

Zdroj: Mast na svrab

Poradna

V naší poradně s názvem INFECTOSCAB BEZ RECEPTU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vyhnanek.

zdravím,prosím ,kde koupit či objednat tuto mast.Děkuji V

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Mast Infectoscab je k dostání pouze na lékařský předpis. Obsahuje jed a proto není možné ji volně koupit.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Infectoscab bez receptu

Jak Infectoscab koupit

Infectoscab bez receptu není možné koupit v lékárně a nelze jej tedy ani zakoupit online na českém trhu.

Zdroj: Infectoscab bez receptu

Poradna

V naší poradně s názvem INFECTOSCAB 0BEZ RECEPTU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie Avramidisova.

Dobrý den prosím moc o pomoc na svrab

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Mast Infectoscab je nejúčinnější zbraň na svrab. Lékař vám předepíše recept, mastí se namažete a do týdne máte po problémech. Babské rady na svrab neúčinkují a jen se budete zbytečně trápit.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Infectoscab 0bez receptu

Je Infectoscab volně prodejný

Produkt Infectoscab 5% krém není volně prodejný, a proto jej nelze zakoupit na českém trhu online. Infectoscab bez receptu v lékárně nekoupíte.

Zdroj: Infectoscab bez receptu

Diskuze

V diskuzi SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Denisa.

Chci se zeptat jestli vadi kdyz se druhy den mazu masti infectoscab a porad se mi delaj nove pupinky a porad to svedi diky za odpovet

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Doktor84.

ako sem zde spomenul ne vždy to pomáha infectoscab už tu nalezne odpovede

Zdroj: diskuze Svrab

Jak Infectoscab 5% krém vypadá a co obsahuje toto balení

Infectoscab 5% krém je bílý krém měkké konzistence. Produkt je k dostání v balení 1x 30 g, 2x 30 g, 5x 30 g, 10x 30 g, 1x 60 g, 2x 60 g a 5x 60 g. Na trhu nemusí být všechny velikosti balení.

Zdroj: Infectoscab - příbalový leták

Diskuze

V diskuzi INFECTOSCAB BEZ RECEPTU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavlína.

Dobrý den, musím se tu též optat. Už několik dní mmě svědí celé tělo, nejdřív jsem myslela, že se ně mě opět vyřádily komáři. Jsem hrozná a mohu se udrbat. Koupila jsem Raid a pupínky pořád naskakovaly další, Za pár dní jsem si pupínků všimla i na 7měs dceři a to už mě děsilo. Včéra při koupání vidím u syna stejné pupínky a též se mohl udrbat. Už mě to vážně vyděsilo a sedla jsem k netu. Lekla jsem se že máme svram... Mohla jse se zbláznit. Ráno jsem zase usedla k pc a tam právě byly zmínky o zvířátkách a v tom mě to trklo. Před necelým týdnem nám umřel 1 křeček.. hned jsem vlítla na toho druhého a ejhle. Našla jsem v podestýlce při čistění malé černé broučky a v křečkovi takové jakoby zrzavé. Dostala jsem šok a v še vydesinfikovala. Křečka jsem odvezli na zahradu, aby se mi to tu nerozlézalo...druhý den už myl křeček mrtví :( Celý den od rána obracím byt vzhůru nohama. Zjistila jsem v pokojíčku že ty mrchy lezou i mezi hračkama i na zdi jsem zahlédla. Poradte co s tím. Musím k dr a nahlásit to?? JSem zoufalá... myslíte že se jedná nějaký zvířecí svrab? vystříkala jsem vše Arpaliten neo. Já se otírám octem a koupem ve s tom a sobě leju i savo do vody. Stále mě to ale svědí. Ty rozdrbané pupínky se vůbec nehojí jsou to takové otevřené ranky. Jinak ty nové co od včéra opravdku neškrábu vypadají jako malonké puchýřky, Mám to v podbřišku, pod prsama v podpaží zepsod nohou v podkolení a dole jakoby u kotníků. Přečetla jsem už několik příspěvků a je to svrab že? Bojím se ostudy :( existuje něco diskrétního aby jsme nemuseli na kožní(je tam i dlouhá čekací doba) peru žehlím mrazím v mrazáku. Do pokojíčku už ted nechodíme zavřu ho na 5 dní, ale co já a mé upínky?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hanka.

Na nic nečekejte,jděte na kožní ráno ,je to akutní,vezmou vás bez objednání.hodně štěstí v léčení.

Zdroj: diskuze Infectoscab bez receptu

Jak koupit Infectoscab bez receptu

Infectoscab je v České republice výhradně na lékařský předpis. Žádný léčivý přípravek proti svrabu u nás není volně dostupný. Bez lékařského předpisu je možné koupit Infectoscab pouze přes zahraniční internetové obchody.

V zahraničí se mast jmenuje Elimite nebo Permethrine, dospělému člověku by měla stačit jedna tuba; vzhledem k ceně cca 6 USD a poštovnému cca 15 USD je lépe objednat přípravků rovnou několik. Léky přijdou nejdříve za týden. Můžete je koupit zde nebo zde.

Zdroj: Infectoscab bez receptu

Cena produktu Infectoscab 5% krém

Maximální úhrada pojišťovny je 398,22 Kč.

Nejvyšší možná cena v lékárně při výdeji na recept je 403,88 Kč.

Nejvyšší možný doplatek pacienta je 5,66 Kč.

Zdroj: Infectoscab bez receptu

Poradna

V naší poradně s názvem SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Fruhaufova.

dobrý den,
nakazila jsem se svrabem v jednom nejmenovanem masážním zařízení.. Bohužel to že to je svrab mi pan dr potvrdil až po týdnu, kdy už jsem byla osypaná úplně všude s obrovskou alergickou reakci na parazita samotného. Dostala jsem mast INFECTOSCAB která mi nepomohla a zabraly až kortikoidy. Udělala jsem doma totální deratizaci ale bohužel po 14 dnech se svrab objevil i u zbytku rodiny (2malé deti a manžel) dostaly stejnou mast a já také aby jsme to tedy zničily v rodině. Opět jsem udělala optření k tomu určená nic méně i na sobě i na dětech pozoruji že se nám pupínky objevují pořád. Byt se snažíme dodržovat maximální hygienu mám pocit že i když jsme mast aplikovaly už 2x že to nepomohlo..
Ráda bych věděla jestli přísady k domácí masti seženu v každé lékárně a zajímalo by mne v jakém momentě jsme nejvíc infekčí, pan dr totiž tvrdí že po aplikaci INFECTOSCABU už infekční nejsme čemuž mám problém věřit..
děkuji za odpověd..
Eva F

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Infectoscab je to nejúčinnější, co na trhu existuje proti svrabu. Není třeba doplňovat léčbu o další masti. Mast usmrtí narozené roztoče, ale nymfy se můžou dále vyvíjet do nových roztočů. A právě tím, jak svrab umírá pod kůží, způsobuje svědivé záněty, které vypadají, jako by se svrab znovu vracel. Vydržte proto v léčbě od svého lékaře a používejte jen Infectoscab podle jeho pokynů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Svrab

Cena

Mast Infectoscab je v ČR pouze na recept. Doplatek činí 84 Kč, celková cena je 338 Kč. Bez receptu jej nelze koupit, vše proti svrabu je zakázáno, aby byla infekční choroba evidována v evropské statistice.

Zdroj: Infectoscab bez receptu

Poradna

V naší poradně s názvem SVRAB U ČLOVĚKA FOTO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Koudy.

Ahoj chci se zeptat jak poznám jestli ta mst Infectoscab zabrala nebo ne??

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Jak poznat že léčba mastí Infectoscab byla účinná? Jen tak to poznat nejde. Svrab je opravdu malinký a na povrchu kůže ho snadno neuvidíte ani s lupou. To, jestli přežil nebo ne, se dá poznat jen pod mikroskopem. K tomu je zapotřebí seškrábnout kus infikované pokožky a zvětšením zjistit známky života roztoče. V domácích podmínkách poznáte, že svrab umřel až za dva až tři týdny. Je to proto, že svrab žije pod kůží, kde když zemře, tak tam zůstane zavrtaný a začne se rozkládat. Tím způsobí další svědění a zarudnutí, takže i když už je mrtvý, tak příznaky stále zůstávají, jako by žil. Tento stav trvá, než se úplně vymění svrchní část pokožky a mrtvé tělíčko roztoče se tak vypudí na povrch. Teprve pak přestane svědění a ztratí se i červené skvrny.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Svrab u člověka foto

Vedlejší účinky

Stejně jako všechny léky může mít i Infectoscab 5% krém vedlejší účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého.

Cetylstearylalkohol a kyselina sorbová mohou způsobit menší místní podráždění kůže (například kontaktní dermatitidu). Masťový základ krému (tekutý parafín, bílá vazelína) může snížit funkčnost, a tím i spolehlivost latexových výrobků (například kondomy, pesary), jsou-li používané ve stejném čase. Infectoscab 5% krém je škodlivý pro všechny druhy hmyzu a také pro všechny živočichy žijící ve vodě, například ryby. Dbejte tedy na to, aby se Infectoscab nedostal do akvária nebo terária.

Při výskytu závažné přecitlivělosti okamžitě konzultujte svého lékaře. V tomto případě nesmíte Infectoscab 5% krém dále používat.

Zdroj: Infectoscab bez receptu

Poradna

V naší poradně s názvem ZVÍŘATA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Diana.

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli višňovský balzám Mohu použít i na morče. Morče na farmě má svrab. Tak se chci jen zeptat jestli to mohou používat i zvířata. Předem děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dá se použít i na zvířata, ale na svrab višněvského balzám neúčinkuje ani na lidech, ani na zvířatech. Účinné léky proti svrabu je mast Infectoscab a nebo sírová mast.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Zvířata

Jak Infectoscab 5% krém uchovávat

Uchovávejte tento přípravek mimo dohled a dosah dětí. Nepoužívejte tento přípravek po uplynutí doby použitelnosti uvedené na tubě a vnější krabičce za EXP. Doba použitelnosti se vztahuje k poslednímu dni uvedeného měsíce. Uchovávejte při teplotě do 25 °C. Uchovávejte v dobře uzavřené tubě. Infectoscab 5% krém by měl být použit do 12 týdnů od prvního otevření tuby. Nevyhazujte žádné léčivé přípravky do odpadních vod nebo do domácího odpadu. Zeptejte se svého lékárníka, jak naložit s přípravky, které již nepoužíváte. Tato opatření pomáhají chránit životní prostředí.

Zdroj: Infectoscab - příbalový leták

Držitel rozhodnutí o registraci a výrobce

Infectopharm Arzneimittel GmbH und Consilium GmbH, Heppenheim, Německo

Tento léčivý přípravek je v členských státech EHP registrován pod těmito názvy: v Německu je to InfectoPerm 5 % Creme, v České republice, Maďarsku, Polsku, Rakousku, ve Slovenské republice a Slovinsku pak jako Infectoscab 5% krém.

Podrobné informace o tomto léčivém přípravku najdete na webových stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv (SÚKL).

  • Kód výrobku: 65022 
  • Kód SÚKL: 85353

Zdroj: Infectoscab - příbalový leták

3. Léková forma

Krém

Popis přípravku: bílý krém měkké konzistence

Zdroj: Infectoscab - SPC

Vzácné (1 z 10 000 až 1 z 1 000)

Vzácně se objevují bolesti hlavy.

Zdroj: Infectoscab bez receptu

2. Kvalitativní a kvantitativní složení

1 g krému obsahuje permethrinum 50 mg.

Pomocné látky se známým účinkem: 90 mg/g cetylstearylalkohol (typ A), emulgující a 1,2 mg/g kyselina sorbová

Úplný seznam pomocných látek viz bod 6.1.

Zdroj: Infectoscab - SPC


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová


ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP