Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Téma

KAPYDERM ZKUŠENOSTI

OBSAH

Souhrn toho co je potřeba:

  • ACTIV Aloe
  • Betavital
  • Výtažek z česneku a petržele - tablety
  • Nizoral
  • Kapyderm speciální krém K

Léčba bude trvat dlouho, ale již po 4 týdnech bude cítit zlepšení. Do půl roku by měly příznaky vymizet zcela.

Zdroj: Seboroická dermatitida - léčba

Poradna

V naší poradně s názvem KAPYDERM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdenka.

muze se aplikovat kolem oci kapyderm specialni krem

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zdeňko, Speciální krém K od Kapydermu se na obličeji dá použít pro léčbu seboroické dermatitidy. Máte-li projevy seboroické dermatitidy u očí, tak můžete opatrně nanést Speciální krém K od Kapydermu i kolem očí. Důležité je si dát pozor při nanášení, ale i po něm, aby se léčivý krém nedostal do očí, respektive za řasy. Vniknutí krému do očí by mohlo vyvolat pálivou reakci v očích. To platí i při případném pozdějším spocení a zatečení potu s krémem do oka, ano? Pozor na to!

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kapyderm

Léčba dermatitidy

Dosavadní léčba dermatitidy pomocí šampónů proti lupům je zřejmě nevhodná, obzvláště když míváte pocity pálení. Toto bude způsobeno patrně ucpáním potních kanálků, především proto, že si na pálení stěžujete v čase, kdy jste ve vytopených prostorech. Při léčbě seboroické dermatitidy je třeba zavést komplexní léčbu, to znamená vnitřní i vnější opatření. Nejprve je třeba se zbavit toxinů v těle a to pomocí detoxikační kůry s pomocí Aloe Vera osvědčený je přípravek ACTIV Aloe www.activaloe.cz, který lze koupit v lékárně. K tomu užívat Betavital 3x denně jednu čajovou lžičku na lačno. Betavital je extrakt z červené řepy s rutinem, betakarotenem a vitamínem C a je volně dostupný v lékárně. K tomu na podporu dobré funkce ledvin výtažek z česneku a petržele v tabletách, které se berou 3x denně taktéž na lačno před jídlem. Na zevní léčbu doporučuji lék s aktivní látkou Ketokonazol, který je například ve volně prodejném šamponu Nizoral. Tím si myjte své vlasy a při mytí si jemně masírujte vlasovou pokožku. Po vysušení je vhodné do vlasů aplikovat Kapyderm - speciální krém K. Ten pomůže od nepříjemných pocitů pálení a podpoří zhojení podrážděné pokožky.

Zdroj: Seboroická dermatitida - léčba

Poradna

V naší poradně s názvem ŠAMPONY NA PLÍSEŇ VE VLASECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Daniela Vojtěchová.

dobrý den chci se zeptat a hlaně poradit. Mám tak trochu problémy se žaludkem a už mně trápí tak tři měsíce ve vlasech bílé fleky vypadá to jako lupy ale nejsou, jsou to bílé mapy na hlavě, které svědí Můžete mi doporučit něo na tento problém,nehi zkoušet drahé věi, hlaně aby něo zabralo Děkuju Vojtěchová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Danielo, to vypadá jako nějaká dermatitida. Vyzkoušej na to Kapyderm speciální krém, který se nanáší zevně, takže nezhorší vaši situaci se žaludkem.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Šampony na plíseň ve vlasech

Cena

Zde naleznete srovnání cen produktu Vironal.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Poradna

V naší poradně s názvem KAPYDERM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

dobry den, chci se zeptat jestli muzu mazat syna specialnim kremem k ma atopicky ekzem na obliceji je mu 5 let.dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Jano, Speciální krém K od Kapydermu můžete použít i u svého pětiletého syna. Primárně je ale tento krém určen k léčbě seboroické dermatitidy, takže na atopický ekzém nemusí mít léčivý účinek. Doporučuji tedy vyzkoušet po dobu deseti dnů mazání Speciálním krémem K od Kapydermu a po deseti dnech pak vizuálně zhodnotit účinky této léčby a případně v ní pokračovat a nebo ji ukončit. Nebuďte zklamaná, pokud tato léčba nezabere.
S atopickým ekzémem je nejlepší zajít k pediatrovi, aby se na něj podíval a zhodnotil, jestli třeba nejde o nějakou reakci na součást stravy, nebo na nějakou limonádu, či ovoce, které Váš chlapeček jí. Někdy může atopický ekzém také vyvolat nervozita dítěte, strach a nebo jiné trápení, například z častých hádek rodičů. Tyhle všechny faktory je třeba probrat s lékařem a uvidíte, že se vám takto společně podaří najít příčinu a atopický ekzém utlumíte.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kapyderm

Vysazení

Terapie rilmenidinem by nikdy neměla být náhle přerušena; dávka by se měla snižovat postupně.

Zdroj: Rilmenidin zkušenosti

Azitromycin Sandoz a Paralen

Současné užívání léků Azitromycin Sandoz a Paralen se nevylučuje. Je možné užívat i probiotika. Probiotika užívejte minimálně 2 hodiny od požití antibiotik.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Diskuze

V diskuzi CITLIVÁ POKOŽKA VE VLASECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jitka Klimešová.

Dobrý den, prosím Vás obracím se na Vás s prosbou. Od ledna 014 mě svědí/až bolí, když se opřu o hlavu/ pokožka na hlavě. Nejvíce vzadu a nad ušima, bohužel lupy ani jiný problém nemám. Mám sušší pokožku po barvení a velmi husté vlasy. Již jsem vyzkoušela/Nizoral, Linola/. Mám i kortokoidy, ale bohužel ani ty mi nepomáhají. Jediné co mí zmírní svědění je Claritin na alergie.Vyzkoušela jsem kůru z bahna od f. Kapyderm, mám jejich šampon i gel, ale zatím výsledek žádný. Již opravdu nevím, co mám dělat. Kožní už neví, co by mi dala. Kupuji další šampony a učinek nulový.Odborník od f. Kapydermu mi řekl, že mám seboroiskou dermatitidu. už jsem o tom přečetla spustu článků, ale zjistila jsem, že každému pomůže něco jiného. Dokáže někdo udělat opravdu diagnozu pokožky, co by to mohlo být? Moc prosím o radu, nebo na koho se obrátit. Moc děkuji za odpověď. 

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Václava Pasterčíková.

Mám ty samé problémy jako p.Klimesova a pokožku ve vlasech mám červenou uz rok též na kožním si už neví rady vyzkoušela jsem toho moc a nic.Vlasy jsou pro mne doménou od jakživa a jsem blondyna o to víc mi červená pokožka prosvítá a me to moc trápí neodbarvuji se již rok a me vlasy jsou již šedivé a nemohu se s tím smířit poraďte prosím.dekuji

Zdroj: diskuze Citlivá pokožka ve vlasech

Zkušenosti

Rozex nebo Rosalox jsou krémy určené k léčbě rosacey (růžovky). Rozex je pouze na lékařský předpis. Dle zkušeností je krém účinný na léčbu růžovky. Průměrná doba léčby je 3 až 4 měsíce. Růžovka je dermatitida, která vypadá jako akné, ale objevuje se až ve středním věku. Častěji jí trpí ženy, ale u mužů má horší průběh. Vyskytuje se především v obličeji a zasahuje nos, tváře, čelo i bradu. Projevuje se nejprve zčervenáním kůže a poté se zarudlá a napjatá pokožka pokryje otoky a hnisavými puchýřky. Vyskytuje se ve střední a severní Evropě u 10 % pacientů keltského typu. Jde o světlovlasé až rusovlasé ženy, s jemnou světlou kůží, modrýma očima, fototypem I–II a ve věku okolo 40 let. Rozex gel není v České republice zaregistrovaný.

Zdroj: Rozex

Poradna

V naší poradně s názvem JINÁ SEBOROICKÁ DERMATITIDA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Iva.

Dobrý den, já se chci zeptat, mám diagnozu L 218 Jiná seboroická dermatitida.Nemám žádné lupy, ve vlasové pokožcemám červené flíčky velikosti cca.lentilky. Pokožka na hlavě mě pálí,hlavně v prostředí kde se topí. Někdy je to k zbláznění, ztoho zase den dva, celkem v pohodě. Šampony mám ale na lupy. Je to správné? Hlavně jak se zbavit toho pálení. Děkuji I.Ryšánková

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Ivo, Vaše dosavadní léčba Vaší dermatitidy je zřejmě nevhodná, když míváte pocity pálení. Toto bude způsobeno patrně ucpáním potních kanálků, především proto, že si na pálení stěžujete v čase, kdy jste ve vytopených prostorech. Při léčbě seboroické dermatitidy je třeba zavést komplexní léčbu, to znamená vnitřní i vnější ošetření. Nejprve je třeba se zbavit toxinů v těle a to pomocí detoxikační kůry s pomocí Aloe Vera osvěčený mám přípravek ACTIV Aloe www.activaloe.cz, nebo lze koupit v lekárně. K tomu užívat Betavital 3x denně jednu čajovou lžičku na lačno. Betavital je extrakt z červené řepy s rutinem, betakarotenem a vitamínem C a je volně dostupný v lekárně. A ktomu na podporu dobré funkce ledvin výtažek z česneku a petržele v tabletách, které se berou 3x denně taktéž na lačno před jídlem. Na zevní léčbu bych ve Vašem případě doporučil lék s aktivní látkou Ketokonazol. Jako volně prodejný je šampon Nizoral, který Ketokonazol obsahuje. Tím si myjte své vlasy a při mytí si jemně masírujte vlasovou pokožku. Po vysušení pak do vlasů aplikujte Kapyderm - speciání krém K. Ten Vám pomůže od nepřijemných pocitů pálení a podpoří zhojení podrážděné pokožky.

Souhrn tohto co potřebujete:
- ACTIV Aloe
- Betavital
- Výtažek z česneku a petržele - tablety
- Nizoral
- Kapyderm speciální krém K

Léčba bude trvat dlouho, ale již po 4 týdnech byste měla cítit zlepšení. Do půl roku by měly příznaky vymizet zcela. Buďte proto tedy trpělivá a výsledky se záhy dostaví.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Jiná seboroická dermatitida

Azitromycin a alkohol

Při užívání Azitromycinu se konzumace alkoholu nedoporučuje. Také se doporučuje abstinence cca týden po doužívání antibiotik, mohlo by vám být po alkoholu špatně. Malé množství alkoholu by nemělo být na škodu.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Azitromycin Mylan v těhotenství

Azitromycin patří mezi antibiotika volby v těhotenství.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Diskuze

V diskuzi PODĚLTE SE O SVÉ ZKUŠENOSTI SE ZELENOU KÁVOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Markéta Š..

Podělte se o své zkušenosti se zelenou kávou. Sama začínám a hodlám své statistiky postupně zveřejňovat na www stránkách. Zatím tomu totiž příliš nevěřím. Pokud máte zájem, pošlete mi své recenze na www.zelena-kava.nazo… Moc děkujuuu :)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Podělte se o své zkušenosti se zelenou kávou

Cena

Cenu potravinového doplňku Neuritogen 30 tablet naleznete zde.

Zdroj: Neuritogen zkušenosti

Diskuze

V diskuzi DOKONALÉ PROČIŠTĚNÍ ORGANISMU -COLONIX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel E..

Dobrý den,

musím souhlasit s paní Boženkou, mám téže vynikající zkušenosti s In Pure od firmy Sunkins, stojí podstatně méně, vše je v bio kvalitě, jde o český výrobek, navíc je vynikající i pro alergiky:-).

Máte-li zájem napište email pošlu Vám zkušenosti ...

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

Díky za váš příspěvek. Jsem alergická hodně, bohužel i na některé potraviny. Měla bych zájem o InPure, protože jsem již 4 týdny nemocná, nejprve viroza, pak střevní problémy, bolesti břicha, plynatost, krvácení, ted opet kašel, atd. nemohu se z toho dostat . Vyšetření ukázalo jen vyšší AST O,91, cholesterol ( jím zdravě ! nekouřím, nepiju ani kavu), a hodne vysoké ECP.

Můžete mi prosím poradit, kde ho koupím ?

Díky moc, Eva

Zdroj: diskuze Re: Dokonalé pročištění organismu -COLONIX

Azitromycin na chlamydie

Pokud užíváte perorálně Azitromycin Sandoz, tak působí systémově, to znamená na všechna místa, kde by chlamydie mohly být přítomny.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miloš.

Ja jsem byl na této operaci minulý rok v dubnu, měl jsem -5 a -6, na klinice v Horních Počernicích, a jsem spokojený, i přes ty kritické tři dny po operaci by jsme neváhal na to jít znovu, kdybych se měl rozhodnout. Měl jsem na jednom oku poměrně vysoký astigmatismus a tak jsem měl ještě pár týdnů trochu problém se zaostřováním na to oko, hlavně při práci na PC, ale i to se upravilo.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Renata.

Já mám zkušenosti s kliniku horní počernice dobrou… Měla jsem problémy se zrakem asi rok a na klinice jsem se problému zbavila. Takže já jsem spokojená…

Zdroj: diskuze Oční klinika horní počernice

Nežádoucí účinky

Nebyly popsány nežádoucí účinky u doplňku stravy Vironal.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Údaje získané testováním na zvířatech

Při experimentech na potkanech, králících a na ovcích byly prokázány antitrombotické vlastnosti.

Zdroj: Zkušenosti s forskolinem

Zkušenosti s lékem Prozac

Přípravek Prozac obsahuje molekulu fluoxetin. Je prvním vynalezeným lék ze skupiny SSRI v roce 1987, funguje dobře, bohužel je po něm příbytek na váze.

Zdroj: Prozac

Cipralex zkušenosti padání vlasů

U jednoho pacienta ze sta se může vyskytnout zvýšené padání vlasů a může dojít až k úplné ztrátě vlasů.

Zdroj: Nežádoucí účinky Cipralexu

Dávkování

Dospělí 2 až 7 kapek 1–3x denně. Děti od 12 let 7kapek denně, děti od 3 let 2 kapky denně. Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza.

Dle zkušeností před upotřebením důkladně protřepejte (asi 21x), tím dojde k dynamizaci informačních složek a účinnost přípravku se zvýší. Během regenerace se doporučuje zvýšit příjem tekutin. U chronických stavů se podávají minimální dávky, u akutních maximální. Při případném přechodném zhoršení u chronických stavů a při celkové regeneraci se sníží dávky na minimum, případně se podává sirup po kapkách, někdy i v delších intervalech než 1 den. Po zlepšení se opět zvýší dávkování. V užívání se nepřestává, neboť se jedná o zpětný regenerační proces, při kterém se mohou objevit příznaky dřívějších onemocnění. Tento jev je pouze pozitivní regenerační reakce. Ve vážných případech se doporučuje předchozí konzultace s lékařem.

Doporučuje se spotřebovat do 3 měsíců po otevření.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Co je to Neuritogen

Neuritogen 30 tablet je doplněk stravy s obsahem kurkuminu, resveratrolu, extraktu z Mangifera indica a vitaminů B2, B6 ve formě s usnadněným vstřebáváním.

Zdroj: Neuritogen zkušenosti


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP