Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Téma

KOUPIT BELODERM BEZ PŘEDPISU

OBSAH

Beloderm mast 30 g

Beloderm mast obsahuje rovněž betamethasondipropionát. Tento produkt je (stejně jako Beloderm krém) dostupný pouze v kamenné lékárně na základě lékařského předpisu.

Zdroj: Na co pomáhá Beloderm

Poradna

V naší poradně s názvem ANTIDEPRESIVA BEZ PŘEDPISU LEXAURIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana Novotna.

Nejak spatne chapu.Da se tedy Lexaurin volne koupit v lekarne nebo ne.Dekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Lexaurin nejde koupit bez předpisu. Je to komplikovaný lék a je třeba ho užívat s vědomím lékaře. Lexaurin je lék proti depresi a je jen na lékařský předpis.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Antidepresiva bez předpisu lexaurin

Cena

Zde můžete vidět orientační ceny a doplatky v lékárně u krému Beloderm: Beloderm cena.

Zdroj: Na co pomáhá Beloderm

Poradna

V naší poradně s názvem SVĚDĚNÍ PENISU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

je možné koupit antibiotika bez lékařského předpisu nebo který lékař mi je může předepsat?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Antibiotika jinak než na předpis koupit nejdou. Předepsat je může kterýkoli doktor, i praktický lékař. Na svědění penisu zpravidla antibiotika nepomůžou. Na to se předepisuje mast s kortikoidy, která nepříjemné svědění rychle odstraní. Doporučuji nestydět se a zajít ke kožnímu lékaři, nežli se snažit o samoléčbu ATB.

Zdroj: diskuze Svědění penisu

Příbalový leták

Zde se nachází příbalový leták produktu Beloderm.

Zdroj: Na co pomáhá Beloderm

Poradna

V naší poradně s názvem DOTAZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdena Němcová.

Dobrý den paní doktorka na kožním mě předepsala krém Beloderm na vyražku zdřejmě na alergii z lídla ale protože obsahuje kortikoidy tak se ji bojím povžívat.Může me krém ublížit? Dekuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Nebojte se kortikoidů v masti. Když se mast používá podle návodu maximálně 10 dní, tak nehrozí žádné nebezpečí. Účinky kortikoidů na zklidnění pokožky jsou skvělé a určitě byste měla poslechnout svého lékaře a mast použít.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Svrab

Hypnox cena

Hypnox je možné koupit volně v lékárně bez předpisu. Na lék Hypnox nepřispívá zdravotní pojišťovna. Léky hypnox je možné také koupit v internetovém obchodě, kde je také vidět jeho aktuální nejnižší cena: Hypnox cena.

Zdroj: HypnoX léčí problémy se spánkem bez předpisu

Diskuze

V diskuzi JAK SE VYLÉČIT ZE ZÁKOŽKY SVRABOVÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan nový.

dobrý den může mi někdo poradit kožní lékařka mi zjistila že mám svrab předepsala mi infectoscab tak jsem se namazal dle návodu ale stále mě všechno svědí a ještě se mám mazat 2 krát denně beloderm cr.+ambiderman.je to hrozný kdo mi poradí.díky

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jak se vyléčit ze zákožky svrabové

Co je krém Beloderm

Krém Beloderm obsahuje betamethasondipropionát, což je účinná látka, která patří do skupiny léčiv nazývaných lokální kortikosteroidy. Tato léčiva se aplikují na povrch kůže, aby zmírnila zčervenání a svědění kůže způsobené kožními nemocemi. Beloderm je tedy určen k léčbě kožních nemocí, včetně ekzémů, dermatitid a lupénky. Ekzém představuje časté kožní onemocnění, jež se projevuje zarudnutím a svěděním kůže. Dermatitida je zánětlivé onemocnění kůže. Lupénka (psoriáza) je pak kožní onemocnění, při kterém vznikají na loktech, kolenou, ve kštici a na dalších částech těla růžová, šupinatá a svědivá ložiska. Krém se používá k léčbě onemocnění na citlivých místech a k léčbě akutních a mokvajících onemocnění. Mohou ho používat dospělí, mladiství a děti od 1 roku věku.

Použití: Na postiženou oblast kůže se obvykle 2krát denně nanese tenká vrstva krému a jemně se vetře do celé postižené oblasti. Po odeznění akutních příznaků může lékař doporučit postupné prodloužení intervalu nanášení přípravku na 48 i více hodin. Ošetřené chorobné plochy se obvykle nezavazují. Běžná délka léčby je u akutních onemocnění 2─5 dnů, u chronických onemocnění pak nesmí délka léčby překročit 3 týdny.

Zdroj: Na co pomáhá Beloderm

Poradna

V naší poradně s názvem ČERVENÉ FLEKY NA NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef Pácal.

Dobrý den, prosím o radu,
manželka má červené fleky na nohou ohraničené a pálí. Už je to sedm roků a stále se zvětšují.
Chodí na kožní a doktorka ji předepsala mast beloderm a flucinar. Používání masti nepomáhá.

Děkuji za odpověď.

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Nejspíše to bude stasis dermatitida (lat. statis dermatitis), nazývaná též gravitační dermatitida, gravitační ekzém, hypostatický ekzém, varikózní ekzém či dermatitida ze stázy. Je to zánětlivé kožní onemocnění, které nejčastěji vzniká jako následek chronické žilní insuficience. Léčba se může skládat z aplikace krémů na bázi steroidů (Beloderm) a používání kompresních punčoch. Flucinar je lék na kožní plíseň a v tomto případě je neúčinný. Doporučuji změnit lékaře a místo na kožní jít s tímto problémem na kardiologii.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Červené fleky na nohou

Kde koupit chloroform?

Lepší, než si vyrábět chloroform doma svépomocí, je si ho koupit. Chloroform se prodává v různém množství, přičemž nejmenší množství je 1 litr. Cena jednoho litru chloroformu nyní činí kolem 130 Kč. Chloroform je možné koupit kupříkladu v internetovém obchodě Verkon.

Zdroj: Kde koupit chloroform?

Diskuze

V diskuzi MOBIVENAL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin .

Já si myslím, že jednodušší a levnější řešení je koupit si Mobivenal Micro, protože co se účinných látek týče, obsahuje stejné a navíc je bez předpisu. Navíc je s aescinem, což jak známo je koňský kaštan a ten zabírá na otoky.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Mobivenal

Cena

Glauberova sůl je dostupná na internetu. Lze ji koupit i v kamenných obchodech s bylinkami a v lékárnách. V nabídce ji má i lékárna dr Max. Glauberovu sůl můžete koupit například zde.

Zdroj: Glauberova sůl na očistu těla

Poradna

V naší poradně s názvem BABSKÉ RADY NA EKZEM MOKVAVÉ STROUPKY KTERÉ SVĚDÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiřina Rattayová.

Dehtové mýdlo nebo dehtový šampon není k sehnání . Nevíte , jak a kde je koupit ? EU prý vše s dehtem zakázala .

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča .

Tady je cena dehtového mýdla: www.zbozi.cz/vyrobek…
A tady je cena šamponů s dehtem: www.zbozi.cz/hledani…
Vše je možné koupit v ČR bez předpisu.

Zdroj: diskuze Babské rady na ekzem mokvavé stroupky které svědí

Kde ji koupit

Rychlosůl je dostupná na internetu i v kamenných obchodech a občas i v řetězcích, jako je Kaufland, Tesco, Albert či Billa. Na internetu naleznete zde.

Na trhu jsou k dostání i větší balení, a to o váze 1 kg, 5 kg, 10 kg a 50 kg.

Zdroj: Kde se dá koupit rychlosůl Praganda

Poradna

V naší poradně s názvem VIŠNĚVSKÉHO BALZÁM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Štěpánka Čechová.

Dobrý den, kde se dá sehnat višněvského balzám?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Višněvského balzám se dá běžně koupit v lékárně bez předpisu. Cena višněvského balzámu je do 100 Kč za skleničku, která vydrží na dlouho. V lékarně mají dva druhy, ten s bukovým dehtem je účinnější.

Zdroj: diskuze Višněvského balzám

Kde se dá koupit chloroform a jeho cena

Chloroform se dá koupit v některých drogériích, lékárnách a v internetových obchodech. Balení je v různém množství: 100 ml, 1 l a 2,5 litru, kdy koncentrace je 99 %. Cena je různá, záleží na tom, kde se chemikálie kupuje a v jakém množství.

Zdroj: Chloroform ve veterinární praxi

Kde se dá Praganda koupit

Rychlosůl Praganda se dá koupit v některých drogeriích, prodejnách Albert, Tesco, Kaufland a v internetových obchodech. Cena za malé balení (250 g) se pohybuje kolem 12 korun. Na trhu jsou k dostání i větší balení, a to o váze 1 kg, 5 kg, 10 kg a 50 kg.

Zdroj: Rychlosůl Praganda

Poradna

V naší poradně s názvem ČERVENÉ DLANĚ RUKOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata Černá.

Červené dlaně od malíčku doku. A take to trochu páli.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Červená dlaň s pocitem pálení je nejspíš ekzém. Pro přesné stanovení diagnózy a určení účinného přípravku bude zapotřebí vyšetření kožním lékařem. Na tyto ekzémy pomáhá krém nebo mast Beloderm, která je k dostání v lékárnách na lékařský předpis. Z volně prodejných přípravků můžete zkusit aplikovat mast Hydrocortisone.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Červené dlaně rukou

Kde se dá praziquantel koupit

Praziquantel lze koupit zde.

Zdroj: Praziquantel na parazity v těle

Prodej přes internet

Nákup manganistanu draselného je možný na například přes web heureka.cz nebo také na zboží.cz.

Zdroj: Kde koupit hypermangan

Antidepresiva bez předpisu jako první pomoc

Antidepresiva bez přepisu mají v České republice status doplňků stravy, nejedná se o léky. Při používání antidepresiv bez předpisu je vždy nutné upravit denní režim jednotlivce. Doporučuje se zdravý životní styl, který by měl zahrnovat zdravou stravu, více spánku, pohyb na zdravém vzduchu, přísný zákaz konzumace alkoholu. Pokud se zdravotní stav i po této změně nezlepší do několika týdnů, je čas zajít k lékaři. Samo léčení deprese může být bez konzultace s odborným lékařem nebezpečné.

Zdroj: Antidepresiva bez předpisu


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Michal Vinš

Mgr. Marie Svobodová


ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP