Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Téma

TANTRICKÁ OLEJOVÁ MASÁŽ VIDEORECEPT

OBSAH

Tantra masáže

Masáž prostaty se provádí jako součást tantrické masáže, jejíž součástí je uvolňující masáž celého těla, které se tak krásně uvolní a pro tuto masáž připraví. Tantra masáž je unikátním a propracovaným rituálem, vycházejícím z tantrické filosofie a principů, který si získává stále větší oblibu u mužů, žen i párů po celém světě. Je pozvánkou do světa tělesné smyslnosti, něžné péče i vzrušujícího objevování extatických prožitků. Je způsobem, jak vystoupit z hranic každodennosti a plně se oddat přítomnému okamžiku. Tantrická masáž má podobu intimního rituálu mezi dávajícím a přijímajícím, ve kterém se spojují prvky starodávných tantricko-taoistických technik a klasické masáže s osobním přístupem, citlivou pozorností a hlubokými znalostmi práce s energií, které způsobí, že vás tantrická masáž nejen uvolní, ale také naplní vzrušením, něhou i pocitem životní síly a inspirace. Dávající je při ní citlivým průvodcem, který pomáhá přijímajícímu rozvíjet a objevovat vlastní sexualitu.

Zdroj: Masáž prostaty

Diskuze

V diskuzi BPPV A MASÁŽ ZAD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jitka.

Je možné po absolvování manévru dle Sémonta - u BPPV jít za 2 dny na masáž zad? Že nemám ležet na zádech v rovině vím, ale co ležení na břiše a absolvování klasické masáže zad u maséra? Díky moc za radu.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze BPPV a masáž zad

Princip olejové kúry po trvalé

Čtyřtýdenní kúra na vlasy, jejímž základem je horkým vlasový olej, se rovná zázračnému elixíru. S její pomocí dosáhnete úžasného efektu, který mnohonásobně převýší účinek běžného vlasového kondicionéru nebo masky na vlasy. Matné, drsné a cuchající se vlasy se promění ve vlasy lesklé, hladké, zdravé a na omak hedvábné, a to za pouhých 30 minut. Vlasová revitalizační maska z horkého oleje je určena především pro suché vlasy nebo vlasy chemicky ošetřené či poškozené tvarováním při vysoké teplotě (to jest fénováním, kulmováním, natáčením, žehlením a podobně). V takových případech může olejová regenerační kúra s hedvábím pomoci při napravování škod na vlasech, jež byly způsobeny uvedenými procesy.

Zdroj: Olejová kúra po trvalé

Diskuze

V diskuzi MASÁŽ PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pet5974.

Dobrý den,
na masáž prostaty chodím do jednoho salonu (redmassage.cz/masaze… a musím říct, že kromě příjemných a uspokojujících pocitů to mělo vliv i na zdraví. Opravdu mi to pomáhá a i celkově mi dopřává větší uvolnění.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Masáž prostaty

Tantrická masáž

Tantrická masáž je pozvánka do světa tělesné smyslnosti, něžné péče i vzrušujícího objevování extatických zážitků. Má podobu intimního rituálu mezi dávajícím a přijímajícím, přičemž je spojuje energie, prvky starodávných tantricko-taoistických technik a klasické masáže. Tantrická masáž se provádí při světle svíček a za zvuku orientální hudby. Součástí masáže jsou možné doteky od jemných až po dynamické. Zažijete přikládání horkých ručníčků, hlazení peříčky, kožíškem a masáž celého těla s použitím oleje. Tantrická masáž na rozdíl od jiných masáží zahrnuje i masáž intimních partií, v tantře nazývaných joni a lingam.

Účinky tantrické masáže

Tantrická masáž nejen uvolní, ale také naplní vzrušením, něhou i pocitem síly a inspirací. Neustále proudící energie výrazně přispívá k regeneraci celého těla a posiluje vitalitu a chuť do života. Její příznivé účinky byly prokázány i při problémech s otěhotněním, dosahováním orgasmu či znovuobjevení vlastní sexuální energie. Tantra se však zaměřuje i na psychiku člověka. Příznivě ovlivňuje stavy depresí, stresu či napětí. Pomáhá přijmout vlastní sexualitu, nahotu, intimitu a překonat stud či jiné překážky.

Pokud se nechcete vrhnout do tantrického milování, můžete vyzkoušet polohy, které upřednostňují muži, a které naopak ženy. Více o této problematice zjistíte zde.

Zdroj: Jemné milovaní bez antikoncepce

Diskuze

V diskuzi MASÁŽ PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tomáš.

Pokud by to někoho zajímalo, našel jsem článek o nejlepších kapslích/tabletkách na léčbu prostaty.
prostata.regen50-nut…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pet5974.

Zdravím,
já chodím na masáž prostaty do jednoho erotického studia. Jedná se jak o příjemný zážitek, tak i pro zdraví prospěšný. Rozhodně bych o to neprosil přítelkyní, ale takhle anonymně mi to je příjemné. Nechám zde odkaz, kdyby to někdo chtěl zkusit redmassage.cz/masaze…

Zdroj: diskuze Masáž prostaty

Játrová omáčka – videorecept

Pokud si nejste jisti, jak na játrovou omáčku, zde máte pro inspiraci videorecept.

Zdroj: Játrová omáčka

Diskuze

V diskuzi OLEJOVÁ DÝNĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Václava Nožičková.

Dobrý den, jen bych se ráda ujistila, že olejovou dýni lze použít ne jen na semínka, ale lze i masu použít na polévku.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den
Václava Nožičková

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Olejová dýně

Laskonky – videorecept

Chcete si zkusit upéct laskonky podle videa a ujistit se, že opravdu vše děláte správně? Máte tu možnost, nemusíte nic hledat, udělala jsem to za vás a přikládám videorecept.

Zdroj: Laskonky

Diskuze

V diskuzi POLYFUNKCNÍ NEUROPATIE A MASÁŽ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Stanislav weigl.

večer před spaním mě často na jedné či druhé noze na nártu více k prstům svědí až pálí kůže nechá se potlumi či odstranit masáží na kterou pravidelně docházím jedná se o limfa masáž nohou děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Polyfunkcní neuropatie a masáž

Videorecept na domácí granolu

Chtěli byste si připravit domácí granolu, ale nevíte si stoprocentně rady, zde máte videorecept, který vám jistě pomůže zvládnout přípravu této lahodné a zdravé snídaně.

Zdroj: Granola

Poradna

V naší poradně s názvem OTEKLY KOTNIK BEZ URAZU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Niku.

Dobry den, prosim o pomoc.. Pred mesicem jsme byli s rodinou na horach a ja vytahla po roce pohorky, druhy den rano me bolel nart na prave noze na dotek, nemohla jsem byt v zadnych botech ani v pantoflich vse me ze zhora tlacilo a desne bolelo.. Po par dnech se mi udelal otok nartu i prsty byli natekle..Omezen pohyb.. Vzdy po chvili chuze se to trosku zlapsilo ta bolest.. Asi po 14 dnech to bolet postupne prestalo.. Ale ted mam stale otok uz nemam natekly nart ale kotnik+cca 2cm na lytko..Noha neni tepla, nijak zbarvena jen citim jakoby slabe tuhnuti lytka.. Videli me 4doktori a nikdo nepomohl.. Brala jsem ketonal retard, chladila jsem, stazene jsem to mela, octovy zabaly jsem zkousela.. A delali mi jen RTG i presto ze jsem rekla ze jsem uraz nemela.. Ale jine vysetreni zadne BOHUZEL.. Podotykam ze mi je 24let a jsem mama a servirka, kourim rok nejslabsi ktere vyrabeji a jeste pred dvemi mesici jsem chodila pravidelne 2x tydne na zumbu a zatim se s nicim nelecim. Poradite mi nekdo prosim, uz jsem z toho vazne zoufala. Mockrat dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zřejmě došlo k namožení svalů klenby a na to vám pomůže opakovaná reflexní masáž chodidel a lýtek. V Čechách tuto terapii bezvadně provádí thajky. Hledejte thajské masáže ve svém okolí a dopřejte si masáž nohou dvakrát až třikrát týdně. Do měsíce by se mělo vše spravit.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Oteklina

Video s přípravou škvarkových pagáčů

Chcete-li na vlastní oči vidět přesný pracovní postup, podívejte se na tento videorecept.

Zdroj: Škvarkové pagáče

Diskuze

V diskuzi DISKUZE MASAZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarda8.

Zdravím, já chodím na masáž prostaty a jsem zcela spokojen a to s prostatou problém žádný nemám. Beru to tak, že jdu za zábavou což je i fakt a taky pro prevenci. Možná je to i tím netradičním přístupem. Rád totiž zajdu sem - erotic-massage-praha…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Janča.

Díky za tipy :)

Zdroj: diskuze Diskuze masaze

Na rychlý růst vlasů speciální olejová směs

Jedním z důležitých způsobů, jak dosáhnout rychlého růstu vlasů, je provádět pravidelně a často příjemnou masáž hlavy na prokrvení vaší vlasové pokožky. Funguje to jednoduše tím, že touto masáží se stimuluje prokrvení kůže na hlavě a tím se dostává do folikulů více živin. Z folikulů pak vyrůstají rychleji zdravé, silné a pevné vlasy. Dobře živený vlasový folikul produkuje, silné a zdravé vlasy, které se nelámou, snadno se rozčesávají a omezují se také roztřepené konečky vlasů. Pokud při masáži své vlasové pokožky hlavy použijete esenciální oleje, tak bude tato masáž dávat ještě lepší výsledky. Nejlepší olejová směs na masáž hlavy proti lámání vlasů a na rychlejší růst vlasů obsahuje kokosový olej, dále pak rozmarýnový olej, olej z pupalky dvouleté a olej ze šípků, všechny ve stejném množství. Tato olejová směs na rychlý růst vlasů se pravidelně masírujte do pokožky hlavy po dobu 3 až 5 týdnů. Za tuto dobu se vaše vlasy stanou vláčné a hydratované a také se u nich omezí roztřepené konečky a vlasy se také budou méně lámat. Olejová směs také výborně vyživuje vaše folikuly a podporuje tak nový rychlý růst vlasů.

Zdroj: Rady na rychlejší růst vlasů

Poradna

V naší poradně s názvem TINKTURA NEBO MAST se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vlasta Mitrusová.

Dobrý den

Mám dotaz Prodělala jsem jiiž 3x trombozu, mám křečové žíly, natékají mi nohy.Mohu použít pouze kaštanovou tikturu,nebo je lepší kaštanová mast.


Děkuji Mitrsová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Mast se v tomto případě bude lépe a šetrněji nanášet. V rámci mazání se kaštanovou mastí také provádějte masáž lítek od kotníků směrem ke kolenům. Nejdříve namasírujte lýtka a pak stehna od kolen k hýždím. Tuto masáž provádějte tak, že obejmete dlaněmi svoji nuhu a pomalu s ostatečným tlakem posunujte ruce od kotníků nahoru. Nejlépe se to dělá v sedě s pokrčenýma nohama.

Zdroj: diskuze Tinktura nebo mast

Videorecept na Harlekýn

Zde můžete vidět, jak se připravuje dort Harlekýn.

Zdroj: Harlekýn

Diskuze

V diskuzi DOMACI PLETOVA MASKA PRO OKAMZITE VYPNUTI PLETI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Kdo mi poradí pleťovou masku doma vyrobenou pro vypnutí pleti . Díky za radu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Linda.

Dobré je také mužské sperma. Funguje ještě silněji než vaječný bílek. Musíš ale svého milence hodně vzrušit, aby ho měl hodně a pěkně husté a bílé. Nejlepší je na to masáž penisu a až se udělá, tak pak proveď odběr semene, které si rozetři po obličeji. Ale pozor, nesmíš si sperma dát do očí. Mužské semeno v očích způsobuje silnou reakci a oko po něm zčervená. Na spermatem zasažené oko je jediná pomoc vydržet to. Tady je nějaké video, kde je vidět masáž penisu: www.pornhub.com/view…

Zdroj: diskuze Domaci pletova maska pro okamzite vypnuti pleti

Oční masáž

Tato masáž se začíná u kořene nosu. Kdy vedete ukazováčky bez tlaku podél oční kosti a kůže, aniž by došlo k narušení vnějšího a vnitřního koutku oka. Oční masáž se opakuje, v jednom plynulém pohybu, bez nějakého velkého tlaku. Oční masáž se provádí buď jedním prstem, nebo vnitřním okrajem ukazováčku. Oční masáž předchází tvorbě vrásek.

Zdroj: Masáž obličeje

Masáž úst

Masáž se provádí pomocí ukazováčku a prostředníčku, tyto dva prsty tvoří tvar „V“. Masíruje se horní a dolní část rtu. Nejprve se masáž provádí pravou ruku a následně levou. Ale pokud rty vytvoří tvar „O“, tak má masáž lepší účinek, protože se zvýší napětí. Cyklus masáže úst trvá 5 vteřin a opakuje se 10 krát.

Zdroj: Masáž obličeje

Masáž obličeje

Masáž začíná tak, že si dáte pravou ruku přes čelo a jemně ji táhnete. Tímto způsobem se přizpůsobí i obočí. Potom otočíte ruce a to samé provedete i levou rukou. Tlak, který vyvinete, může být silnější nebo slabší, ale závisí na vás. Při masáži spánků si položíte ruce na spánky a děláte jemné krouživé pohyby. Tato masáž je bez tlaku. Masáž spánku vám pomůže zesílit relaxaci.

Zdroj: Masáž obličeje

Masáž hráze videonávod

Zde můžete vidět, jak se provádí masáž hráze.

Zdroj: Masáž hráze

Pomůcky na masáž prostaty

Při masáži prostaty se klasicky se používá prst, lubrikační gely a speciální sexuální pomůcky:

Vibrátor Rocks-Off Rude Boy černý: je tvarovaný pro současné dráždění mužské prostaty (G-bodu) a varlat.

Dildo Nexus Glide: je speciálně tvarován pro masáž mužské oblasti prostaty a anální hráze.

Vibrátor Nexus Max 5: je speciálně tvarován pro masáž mužské oblasti prostaty a varlat.

Zdroj: Masáž prostaty

Video návod na masáž prostaty

Zde se můžete podívat na videonahrávku masáže prostaty.

Zdroj: Masáž prostaty

Kdo by neměl jít na masáž karotického sinu?

Pokud máte některý z následujících stavů, neměli byste podstupovat masáž karotického sinu:

  • Srdeční infarkt nebo mozková mrtvice v posledních 3 měsících.
  • Závažné poruchy srdečního rytmu v anamnéze (např. ventrikulární fibrilace nebo komorová tachykardie).
  • Nežádoucí reakce na předchozí masáž karotického sinu.

Možná budete potřebovat další vyšetření před masáží karotického sinu, pokud bude mít lékař nějaké pochybností. Velmi zřídka mohou být tyto příznaky trvalé.

Jak se masáž provádí?

Zde je několik videí, na kterých je vidět jak se provádí masáž krkavice: masírování krkavice video.

Zdroj: Masírování krkavice


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Michal Vinš

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová

Nina Vinšová


ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP