Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Téma

VOLUMORPHOSE

OBSAH

Kérastase VolumorphoseVOLUMORPHOSE - posílení vlasu zvenku i zevnitř vlasu

Přípravek VOLUMORPHOSE pracuje s technologií INTRA-CYLANE™, která pro proniknutí do nitra vlasového vlákna vytvoří pevnou trojrozměrnou strukturu a tím i novou vlasovou hmotu. Minerální část této molekuly plní stavební funkci a organická část má schopnost se vázat na keratin (látka přirozeně obsažena ve vlasu). VOLUMORPHOSE se aplikuje na suché vlasy a pečlivě vetře do délek vlasů. Po aktivaci vodou se molekuly VOLUMORPHOSE spojí a vytvoří trojrozměrnou vyplňující strukturu. Tato struktura je schopna zvětšit průměr jemného vlasu, podpořit jeho objem a rovněž i vlasy posílit.

Pro koho je vhodný? VOLUMORPHOSE je určen pro ženy i muže s jemnými a choulostivými vlasy. Je vhodný pro přírodní vlasy, ale i pro vlasy barvené a nebo po preparaci (trvalá ondulace). Výsledek působení přípravku je okamžitý. Vlasy získají objem a pevnost a zároveň zůstávají krásně lesklé a hebké na dotek. Aplikuje se v kadeřnickém salonu, kde se značkou Kérastase pracují.

Zdroj: Revoluční novinka pro jemné vlasy

Diskuze

V diskuzi KDE KOUPÍM VOLUMORPHOSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Osim.

Dobrý den, mám oslabené vlasy a za účelem posílení a zvětšení objemu, bych si rád koupil výrobek VOLUMORPHOSE od Kérastase ale nevím, kde je možné tento výrobek sehnat v Praze, Hradci Králové, Litomyšli a za jakou cenu.
Děkuji a zdravím

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kde koupím volumorphose

Zvětšení objemu vlasů

Dosavadní přípravky na zvětšení objemu vycházejí z technologií, které ulpí na vnější vrstvě (kutikule) vlasového vlákna anebo přímo na pokožce a nadzvednou vlas od pokožky vlasů. „Nadýchaný“ efekt vydrží nanejvýš několik hodin, případně jen do doby, než vyjdeme do vlhkého či sychravého počasí. Novinka od Kérastase VOLUMORPHOSE dodává pevnou hmotu (křemík) vlasovému vláknu uvnitř vlasu a rovněž ho posiluje i zvenku. Efekt, který odolává nejen počasí, ale vydrží 5 až 10 šamponování, je vlastně prvním skutečným řešením pro jemné vlasy.

Zdroj: Revoluční novinka pro jemné vlasy

Diskuze

V diskuzi KDE KOUPIT VOLUMORPHOSE OD KERASTASE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana peskova.

Nikde jsem nenašla kde lze tento přípravek koupit a kolik stoji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kde koupit volumorphose od kerastase

Aplikace a použití

  • Krok 1: VOLUMORPHOSE - V závislosti na délce vlasů je potřeba zvážit množství přípravku. Obsah ampulky se vetře do suchých vlasů. Aplikaci opakovat zhruba 1 x měsíčně anebo po 5 až 10 umytích.
  • Krok 2: Kérastase Bain VolumactiveKérastase Soin Volumactive - Po aplikaci přípravku na objem je potřeba vlasy pečlivě umýt vhodným přípravkem. Šamponová lázeň pro jemné a zplihlé vlasy, která vlasy posiluje a dodává objem, je ideálním řešením. Posilující péče Soin Volumactive chrání a zpevňuje, dodává plnost a hebkost citlivým vlasům.
  • Krok 3: Kérastase Spray Volumactive - finální péče ve spreji pro dodání objemu účesu.

Zdoj: www.vlasy.cz

Zdroj: Revoluční novinka pro jemné vlasy

Diskuze

V diskuzi VOLUMORPHOSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel JJana.

Dobrý den. Jaká je cena tohoto přípravku a lze jej volně koupit?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Volumorphose


Autor obsahu

Mgr. Jana Fábryová


ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP