Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Téma

ESENCIALE FORTE 600MG

OBSAH

Sítě červených rozšířených žilek, které se nejčastěji vyskytují na tvářích a okolo nosu, dokáží hodně potrápit. Vaše zdraví nemusí nijak ohrožovat, představují ale viditelný estetický problém. Tyto nedokonalosti pleti jdou však velmi dobře odstraňovat. Výborným pomocníkem je krém Antižilka.

Zdroj: Krém Antižilka

Diskuze

V diskuzi ONEMOCNĚNÍ JATER U PSA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana Kovářová.

Prosím o radu s přípravou stravy pro 13letého maltézáčka s onemocněním jater a srdce.Co je možné podávat kromě konzerv a granulí? Byl zvyklí na vařenou rýži s masem a teď odmítá jaterní konzervy i granule.Léčba - Zentonil Advanced l200, Furon40mg, Urosan250mg, Cardisure 2,5mg a Essentiale forte 600mg. Děkuji D.K.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Onemocnění jater u psa

Proč užívat Essentiale Forte

Tobolky jsou docela velké, ale nikdy jsem neměla problém je okamžitě spolknout. Vždy je beru během jídla, protože mohou být příliš agresivní na prázdný žaludek. Začala jsem používat Essentiale Forte (Esenciale), protože ráda chráním játra před škodlivými účinky různých léků a dalších faktorů, jako je strava bohatá na tuky. Na svou dietu jsem vždy opatrná, ale někdy si ráda dám vepřové maso, smažená vejce nebo hranolky a to vše má vliv na moje játra. Přebytečné tuky mohou způsobit ukládání tuků v játrech a úkolem tohoto doplňku je pomoci mu tyto usazeniny odstranit zlepšením trávení.

Zdroj: Lék na játra Essentiale a jeho cena pro pacienta

Poradna

V naší poradně s názvem VITAMÍN K A WARFARIN, PH MINERALS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vladimír.

Objednala jsem si doplněk stravy pH MINERALS a užívám už 17 roků warfarin. Obsah draslíku je 600mg v denní dávce. Asi je to velké množství k Warfarinu?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Nebyly nalezeny žádné interakce mezi Warfarinem a draslíkem. To nutně neznamená, že neexistují žádné interakce. Vždy se poraďte se svým lékařem na začátku jakékoliv doplňkové léčby a po prvních dnech užívání si nechte změřit srážlivost krve.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Colostrum a warfarin

Nežádoucí účinky

Essentiale Forte (hovorově Esenciale) používám dlouhodobě a nezaznamenala jsem žádné vedlejší účinky. Na krabičce je uvedeno, že může způsobit bolesti břicha, nevolnost nebo alergické reakce, ale tyto příznaky jsou velmi vzácné.

Celkově vám radím, abyste se starali o zdraví svých jater, protože máme jen jeden život a musíme ho žít zdravý a šťastný. Pestrá strava je nezbytná pro fungování všech orgánů, ale neměli bychom podceňovat sílu doplňků. Játra hrají důležitou roli při trávení i detoxikaci a Essentiale Forte jim pomáhá správně fungovat. Budu ho používat i nadále, protože cítím, že denně podporuje činnost mých jater a zároveň je chrání. Velmi oceňuji, že receptura je 100% přírodní a mohou ji používat i teenageři, protože nemá žádné negativní účinky.

Zdroj: Lék na játra Essentiale a jeho cena pro pacienta

Poradna

V naší poradně s názvem PIPERINE FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Blažena Vedralová.

Dobrý den, je možné piperine forte objednat u vás. Nevidím ho v nabídce. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Piperin je k dostání společně s kurkumou zde: www.prozdravi.cz/kur…

Zdroj: diskuze Piperine forte

Tloustne se po vitamínu B

Po samotném přípravku B-komplex forte se nepřibírá, pouze B-komplex forte podporuje chuť k jídlu.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem B12KOMPLEX FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ján.

Dobrý den.Mužů uživat b 12komplex forte když beru warfarin.Děkuji za odpověď..

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pokud jde výlučně jen o vitamíny řady B, tak by zde neměla být žádná interakce s Warfarinem. Ale i přesto si nechte změřit INR srážlivost krve po prvních dnech užívání.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Funkce warfarinu

Nežádoucí účinky

B-komplex forte není určen pro děti do 12 let. Přebytečné množství vitamínu B se vyloučí močí. Výrobek obsahuje laktózu a sacharózu.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem OMEGAMARINE FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Novotná.

Ráda bych se zeptala, zda je možné užívat OmegaMarine FORTE +
4 měsíce po expiraci.
Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Výrobce stanovuje minimální dobu použitelnosti s ohledem na bezpečnost a obsah léčivých látek. Po uplynutí této doby již nelze garantovat, že produkt bude bezpečný a ani to, že vašemu tělu dodá to, co mohl v průběhu této doby. Postupem času olej degraduje a mastné kyseliny v něm se mění. 4 měsíce ale není tak dlouho po uplynutí doby použitelnosti, aby to mělo vliv na účinnost. Rok je již znát.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Omega marine forte a Warfarin

Omegamarine forte cena

Omegamarine forte se dá koupit pouze u výrobce, firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena omegamarine forte.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Diskuze

V diskuzi UŽÍVANIE ANOPYRÍNU A OMEGAMARINE FORTE+ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mária Slaminková.

Užívam 1/2 anopyrinu 100 mg denne, môžem užívať OmegaMarine Forte +? Ďakujem za odpoveď.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Užívanie anopyrínu a Omegamarine Forte+

Úloha jater

Každý z orgánů našeho těla plní jiné úkoly. Játra jsou bezpochyby jedním z nejdůležitějších orgánů, protože se podílejí na téměř každém procesu, který se děje v těle. Nejenže se účastní trávení jídla, ale také normalizují metabolismus lipidů a bílkovin. To, čím jsou játra tak výjimečná, je jejich vlastní schopnost regenerace. Je to jediný orgán, který má tuto schopnost. Schopnost regenerace jater je ale podmíněna vyváženou stravou a vhodnými doplňky. Essentiale Forte (hovorově esenciale) mohou úspěšně používat všichni lidé, bez ohledu na to, zda mají nebo nemají problémy s játry. Můj přítel měl hepatitidu a jeho lékař mu poradil, aby si vzal tyto pilulky, aby si uzdravil a chránil játra.

Zdroj: Lék na játra Essentiale a jeho cena pro pacienta

Poradna

V naší poradně s názvem OMEGAMARINE FORTE+VITAMÍN D3 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Růžena .

Dobrý den,
mohu užívat výše uvedený OmegaMarine Forte+vitamín D3,když užívám dlouhodobě Walfarin 5. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Omega marine Forte trošku zesiluje účinky Warfarinu, proto o tom informujte svého lékaře, který Vám předepisuje Warfarin. Hrozí zde zvýšené riziko krvácení z nosu a tvorba modřin.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze OmegaMarine Forte+vitamín D3

Na co je dobrý B-komplex forte

B-komplex forte přispívá k udržení normálního stavu pokožky a sliznic, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální činnosti nervové soustavy. Pomáhá při stresech, prasklých koutcích, při akné, aftách a oparech.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi HYPNOX FORTE PŘÍBALOVÝ LETÁK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anot.

Prosím o radu,užívám Zoloft 50mg 1 tab.večer můžu brát i Hypnox forte,děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Martina.

Dobrý den chtěla jsem jse zeptat mám menopauzu. Poslední dobu nemohu spát je dobré užívat Hypnox forte.

Zdroj: diskuze Hypnox forte příbalový leták

B komplex forte v těhotenství

Pokud těhotenství probíhá bezproblémově, nemělo by nic bránit v užívání B-komplex forte. Jedná se o potravinový doplněk, u kterého není známá kontraindikace. Nicméně je dobré poradit se se svým ošetřujícím lékařem.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi LIQUIDO FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Beáta.

Sérum a šampon Liquido Forte mi doporučili v lékárně. Rychle jsme se má dcera vší zbavila. V balení je navíc i hřeben, kterým se vši pak dobře vyčesávají.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze LIQUIDO Forte

Cena pro pacienta

Balení tohoto doplňku stravy je běžné, ale cena je poměrně vysoká. Krabička Esenciale obsahuje 50 kapslí a stojí kolem 260 Kč. Vždy jsem si vzala dvě pilulky, jednu ráno a jednu odpoledne, protože mi toto množství předepsal lékař. Mému příteli, který měl hepatitidu, bylo doporučeno, aby první tři měsíce užíval šest tobolek denně, poté snížil množství a vzal tři pilulky denně. Pokud máte problémy, jako je hepatitida nebo vřed, lékař vám doporučí pravděpodobně užít 6 pilulek denně, což znamená, že krabička vydrží jen na necelých 9 dní. Není to cenově dostupná léčba, ale poskytuje pozitivní výsledky pro zdraví vašich jater. Aktuální cenu a nabídky na internetu můžete vidět tady: Essentiale Forte cena.

Zdroj: Lék na játra Essentiale a jeho cena pro pacienta

Diskuze

V diskuzi OMEGAMARINE FORTE+VITAMÍN D3 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli vitamíny OmegaMarine Forte+vitamín D3 od Naturamed Pharmaceuticals múžu užívat i když jsem rok po operaci karcinomu prsu a po ozařování.Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Moravcová Božena.

Dobrý den,chci se zeptat jestli mohu užívat OmegaMarine Forte,když užívám Godasal?Děkuji.

Zdroj: diskuze OmegaMarine Forte+vitamín D3

Cena a prodej

OmegaMarine Forte+ se dá koupit pouze u výrobce, tedy u firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena produktu OmegaMarine Forte.

Zdroj: OmegaMarine Forte

Cena

Tablety Piperine Forte můžete zakoupit přes internetové stránky.

Autor: © svevi
Foto:
©

Zdroj: Piperine Forte

Prestarium Neo Forte – fotografie

Zde najdete odkaz na preparát: Prestarium Neo Forte.

Zdroj: Prestarium Neo Forte

Omegamarine forte dávkování

Obvykle stačí dvě kapsle denně, jednu ráno a druhou po obědě.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Složení

Essentiale Forte (Esenciale) obsahuje 300 mg fosfolipidů a neobsahuje žádné chemické přísady. Fosfolipidy jsou základní strukturální součástí všech buněčných membrán a zvyšují funkční výkon jater. Byla jsem velmi překvapena, když mi můj přítel řekl, že po použití těchto kapslí po dobu tří měsíců byla jeho játra postižená hepatitidou méně zapálená. Lékař mu poradil, aby pokračoval v léčbě, protože přinesla pozoruhodné výsledky. Podle mého názoru tento přírodní doplněk zlepšil mé trávení a můj žaludek se cítil pohodlněji.

Znám mnoho lidí, kteří se bojí používat doplňky, ale úplně se mýlí. Pokud jde o játra, musíme udržet jejich aktivitu a tyto pilulky jsou životně důležité, pokud je chceme chránit. Alkohol, používání příliš mnoha antibiotik, stresující životní styl poškozují naše játra a ta pak nemohou správně fungovat. Výsledek?! Budeme se cítit vždy unavení, jídlo nebude správně metabolizováno a nakonec to může vést až k rakovině.

Zdroj: Lék na játra Essentiale a jeho cena pro pacienta


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP