Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Téma

HOMEOPATIE NA ČIŠTĚNÍ CEV

OBSAH

Pohled odborníka. Co na únavu říká homeopatie?

Zajímalo mne, jak se k jarní únavě staví například homeopatie. "Na únavu existuje asi 900 léků, nelze tedy doporučit jeden univerzální " říká homeopatka Ing. Alena Mydlová a pokračuje: "Homeopatie je léčba šitá přímo na jednotlivce, pouze tak je možné očekávat výsledky. Nemáte-li čas navštívit homeopata, nechá se vybrat některý z léků, například Arnika Montana (únava, vyčerpání), China (únava po nemocech), Phosphoric acid (duševní vyčerpání s následní fyzickou slabostí), Kali phosporicum (tělesné a duševní vyčerpání). Jestliže léky nezaberou do 2 - 3 týdnů, nečekejte a obraťte se na odborníka.V homeopatii se totiž nevybírá jen vhodný lék, ale také vhodná potence."

Autor: redakce zdravi-lecba.cz

Zdroj: Snadno a rychle proti jarní únavě

Diskuze

V diskuzi KARPÁLY LÉČBA - HOMEOPATIE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Romana.

Kde se da koupit homeopatycky lek dekuji za odpoved R .Mala

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milan Jandák.

Ahoj.
Já narazil na paní Mgr. zabývající se homeopatií v jedné ústecké lékarně.
Lék má různé ,,ředění"- 5, 9, 15.
Najděte si lékařku homeopatku, ta vám poradí s dávkováním a výběrem ředění. Zdraví MJ.

Zdroj: diskuze Karpály léčba - homeopatie

Homeopatie

Při problémech s popraskanými koutky zkuste například:

  • Sepia officinalis 15CH – používá se na rozpraskané koutky a nebolestivé praskliny.
  • Graphites 15CH – používá se, když z prasklin vytéká medově zbarvená, ale čirá tekutina, která zasychá do strupů.
  • Nitricum acidum 15CH – používá se, když jsou praskliny jakoby vyříznuté nožem, jsou velmi hluboké a bolestivé a mají tendenci krvácet.

Dávkování

Všechna výše popsaná homeopatika se podávají 3x denně v dávce 5 granulí.

Zdroj: Homeopatie na prasklé koutky

Diskuze

V diskuzi KARPÁLY LÉČBA - HOMEOPATIE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan Jandák.

Ahoj.
Já narazil na paní Mgr. zabývající se homeopatií v jedné ústecké lékarně.
Lék má různé ,,ředění"- 5, 9, 15.
Najděte si lékařku homeopatku, ta vám poradí s dávkováním a výběrem ředění. Zdraví MJ.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Erik.

actaea cicata sa da kúpiť resp. objednať v každej lekarni kde predavaju jednozložkove homeo (Boiron), najčastejšie je odporučane 5 alebo 9 CH potencia..

Zdroj: diskuze Karpály léčba - homeopatie

Co je homeopatie

Homeopatie používá různé přírodní látky, rostliny, minerály a živočišné produkty, avšak v silně zředěném stavu, do něhož jsou uvedeny zvláštními postupy. Homeopatika jsou neškodné přípravky, neobsahují žádné škodlivé látky a působí na organismus tím nejjemnějším způsobem. Pokud jsou homeopatické léky správně zvoleny, způsobují nenásilné a přirozené zlepšení či vyléčení akutních i chronických potíží. Homeopatika jsou dostupná v lékárnách a bez receptu je lze koupit také v internetových obchodech.

Zdroj: Homeopatika

Diskuze

V diskuzi ÚČINNÁ PREVENCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lída.

Jako terapeut mám zkušenosti z klasické, ale hlavně alternativní medicíny. Pro zájemce zrovna připravujeme seminář na témai homeopatie, možná by vám to něco dalo. Prosím podívejte se na www.homeopatie-psych…

Hezký den.Lída

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Re: účinná prevence

Borax 9CH

Borax 9CH se používá na příznaky odpovídající kvasinkovému postižení sliznice úst čili na bílé skvrny na sliznici, ty mohou i krvácet a infekce je často doprovázena průjmem. Dávkování: 3x denně 5 granulí.

Zdroj: Homeopatie na prasklé koutky

Homeopatika v těhotenství

Těhotné ženy mají velmi omezený výběr léků, které je možné během těhotenství užívat. V průběhu těhotenství se mnoho žen potýká s nevolností, únavou, hemoroidy, pálením žáhy, alergií, ekzémem, psychickými výkyvy, nachlazením a dalšími zdravotními obtížemi, a právě s těmito problémy jim mohou pomoci homeopatika. Léčbu pomocí homeopatie tak dnes stále častěji vyhledávají nejen těhotné, ale i maminky po porodu. Šetrné homeopatické léčivé přípravky poskytují úlevu od potíží, aniž by ohrozily maminku nebo dítě. Homeopatie v těhotenství pomůže také s léčbou běžných sezónních onemocnění, jako je nachlazení nebo viróza.

Zdroj: Homeopatika

Diskuze

V diskuzi KARPÁLY LÉČBA - HOMEOPATIE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Silvie.

Dobrý den já jsem po operaci karpálního tunelu levé ruky už půl roku a dlaň okolo jizvi pořád citlivá nemám sílu v ruce. Mám malé dítě 20 měsíců a když ho chovám víc jak 10min začnou mi drevenet prsty a znovu to brnění čast mám pocit pálení okolo jizvi je to prosím normální? Čeká mě operace ještě právě ruky ale nevím tet jeslí ji mám podstoupit

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milan Jandák.

Zdravím.
Svůj příspěvek jsem psal pro ty, kteří nejdříve přemýšlí o alternativní léčbě než podstoupí chirurgický zákrok.
Od r.2015, kdy jsem si vyléčil karpály za pomoci homeopatie, jsem s nimi neměl nejmenší problém.
Až do loňska, kdy jsem si zhmoždil karpál na pravé ruce.
Loupal jsem najednou cca 1,5 kg česneku za pomoci silikonové trubičky. Karpál se ozval znovu a to se všemi příznaky.
Protože mi tentokrát Actaea Spicata zabrala až asi po třech týdnech, objednal jsem se znovu na vyšetření. Šel jsem tam po cca 6-7 týdnech, ale už bez bolestí. Chtěl jsem se něco dovědět, když už jsem byl objednán.
Změřili mi obě ruce. Naměřili TOTÉŽ co v r. 2015 a přitom jsem byl momentálně bez příznaků!?
Čekal jsem od lékaře nějaký komentář. Místo toho mi vrazil do ruky doporučení na operaci OBOU karpálů s tím, že ,,U nich to takhle chodí".???
Připadal jsem si jako ,,kacíř v době temna".
Našich lékařů a medicíny si vážím, ale alternativní léčbu v rozumné míře neodmítám.
Myslím si, že ,,jizvy" mohou počkat....

Zdroj: diskuze Karpály léčba - homeopatie

Homeopatie na žlučníkové kameny

Často lze těmto problémům jednoduše zabránit velmi účinným prostředkem, a to vlaštovičníkovou tinkturou, kterou si každý může připravit jednoduše sám a kterou by měl mít každý doma ve své lékárničce. Další možná homeopatika jsou Belladonna 9CH, Bryonia 9CH, Chalidonium majus 5CH a Colocynthis 9CH.

Zdroj: Žlučníkové kameny

Homeopatika na dnu

Dna je metabolické onemocnění, které se vyznačuje nadměrnou produkcí kyseliny močové. Homeopatie poskytuje šetrnou léčbu dny bez vedlejších účinků. Homeopatická léčba u dny je vhodná pro akutní i chronické stavy onemocnění. Pokud trpíte dnou, je nutné zajít k homeopatovi, který určí vhodné homeopatikum.

Zdroj: Homeopatika

Poradna

V naší poradně s názvem ČIŠTĚNÍ ORGANISMU OLEJEM POMALOU FORMOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

Taktéž, jako pan Vašek, nerozumím dost dobře, jak pomalé domácí čištění organizmu správně načasovat. Díky za úpravu článku či odpověď na email.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Já to pomalé čištění dělám každý den ráno po dobu půl roku. Pak půl roku pauza a potom znovu.

Zdroj: diskuze Čištění organismu olejem pomalou formou

Homeopatika borax 5CH

Borax 5CH je vynikající na afty, které mají bělavou spodinu, jsou silně bolestivé a bolest je zhoršována studeným. Pacient si případně může stěžovat i na pocit hořké pachuti v ústech a suchost ústní sliznice. Dávkování: 3x denně 5 granulí.

Zdroj: Homeopatie na prasklé koutky

Diskuze

V diskuzi LÉKY NA ČIŠTĚNÍ CÉV se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Evžen Kunciter.

Dobrý den , potřebuji poradit , které vhodné léky na čištění cév jsou nejvhodnější pro starší osobu. V přírodních léčiv nemáte jistotu , že to co se nabízí je vůbec účinné. děkuji Evžen Kunciter

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Evžen Kunciter.

Prosim o informaci vyzkoušené cestě na léky pročistující cévy , prosím o doporučení na výše uvedený mail děkuji Evžen

Zdroj: diskuze Léky na čištění cév

Homeopatika na hubnutí

Homeopatie ve smyslu moderní medicíny není lékem na hubnutí. Homeopatika vám mohou ve vašem snažení o snížení váhy značně pomoci, a to tím, že upraví poruchy látkové výměny nebo nastartují váš metabolismus. Jiná vám zas pomohou vyléčit poruchy trávení nebo vás zbaví nadměrného zadržování vody v těle a o to přeci jde.

Zdroj: Homeopatika

Homeopatika na bradavice

S bradavicemi má zkušenost každý desátý člověk naší populace. Léčba je u těchto kožních onemocnění často zdlouhavá a pacienti si často připadají v boji s bradavicemi bezmocní. Homeopatie se stává výhodou u mnohočetných bradavic, u bradavic virového původu, a to zejména u dětí. Pomáhá zabránit opakovanému výsevu těchto nepříjemných výrůstků. Při výskytu bradavic navštivte svého homeopata, který určí správné homeopatikum na daný druh bradavic. Léčba je zdlouhavá, ale pomáhá. Homeopatika na bradavice, která vám doporučí homeopat, koupíte v lékárně.

Zdroj: Homeopatika

Diskuze

V diskuzi OTEC PLESKAČ BYLINKOVÁ PORADNA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Koubek.

Dobrý den.Děkuji za radu ohledně ledvinových kamenů.CHanta Piedra opravdu zabrala.Teď mám už jen nízké PSA.Nyní se chci poradit s problémem hlavy.Občas mám pocit jako by mě bzučelo v hlavě.pomáhá mi jen homeopatie Rhus Toxicodendron.CT bylo v pořádku.Možná je na vině krční páteř mám totiž díky astmatu vadné držení těla-beru Symbicort 200.Na vysoký tlak beru Amesos.Na žaludek beru Helicid a doplňuji ho úspěšně AlfouAlfou.Vypadá to,že toho beru docela dost ale snažím se v maximální míře léky omezovat.Proto píši i vám.
S pozdravem L.Koubek

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdena.

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat na radu pro babičku bolí ju klouby a poslouchala vás v rádiu radilste tam něco ze sírou do ponožek prosím o postup a přípravek který bych ji mohla koupit děkuji Kučerová

Zdroj: diskuze Otec pleskač bylinková poradna

Homeopatie a atopický ekzém

Léčba kortikoidy není řešením. Hormonální masti potlačují reakce organismu a vše, co se tělo snaží dostat ven, se dostává zpět. Podle čínské medicíny patří kůže, střevo a dýchací orgány k jednomu elementu. To znamená, že pokud se střevo čistí přes kůži a tato trasa je nějakým způsobem uzavřena, najde si cestu jinou – dýchací cesty, což se projevuje chronickou rýmou, kašlem či astmatem. V této situaci vám určitě pomohou homeopatické léky. Každý člověk je jedinečný, každý potřebuje jiný přístup. Homeopat učí své pacienty respektovat své tělo.

Zdroj: Atopický ekzém

Čistič zubní protézy

Ocet lze použít i k čištění zubních protéz. Nechte svou protézu v octu stejně dlouho, jako byste ji měli v přípravku na čištění protéz. Po vyjmutí z octa protézu důkladně vyčistěte. Ocet zaručí čistější a bělejší vzhled vaší protézy.

Zdroj: Ocet na čištění pleti

Péče o nehty

Ocet slouží k čištění nehtů a napomáhá k hladšímu vzhledu laku a jeho déletrvajícímu efektu.

Zdroj: Ocet na čištění pleti

Čištění trouby Mora

Čištění moderní trouby Mora je mnohem snazší. Nové výrobky jsou totiž opatřeny samočisticí funkcí.

Water system Mora

Water system je speciální program na čištění trouby. Pomocí této funkce se trouba sporáku MORA čistí velmi snadno, bez velké námahy a téměř sama.

Jak program čištění funguje

Stačí do pekáče nalít přibližně 0,5 l vody a vložit jej na dno trouby. Teplotu na termostatu nastavte asi na 50–60 °C na dobu 30 minut. Po uplynulém čase troubu vypněte. Vnitřek trouby se hezky „odmočí“ a trouba se snadno vytře.

Zdroj: Jak vyčistit troubu

Jak vyčistit stříbro s kamínky

Stříbrné šperky s kamínky by se neměly vařit ani zalévat horkou vodou. Zde je vhodné využít k jejich čištění speciální přípravky. Jedná se o hadříky či ubrousky. Tyto přípravky se dají zakoupit v drogérii. Před čištěním šperky pořádně omyjeme v mýdlové vodě, aby se odmastily a odstranily nečistoty. Po skončení čištění je taktéž omyjeme a pak otřeme.

Zdroj: Jak vyčistit stříbro

Čištění pračky kyselinou citronovou a octem

Spousta lidí používá k čištění pračky – a nejen pračky – také ocet. Stačí místo pracího prášku nalít do pračky hrnek octa, do bubnu vložit starý hadr a spustit program vyvářky. Stejným způsobem můžete použít kyselinu citronovou nebo prací sodu. Ocet je velmi účinný i na vodní kámen, jen ho používejte s rozmyslem, protože velké množství octa poškozuje gumové části pračky a místo čisté pračky byste mohli mít stroj nenávratně poškozený. Budete-li kombinovat kyselinu citronovou a ocet, budete mít pračku bez vodního kamene i bez plísně.

Zdroj: Čištění pračky kyselinou citrónovou


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Michal Vinš

Mgr. Jana Fábryová


ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP