Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Téma

NEOBOTANICS SUN COMPLEX

OBSAH

Triky pro lepší opálení

Chcete-li tedy i po létě vypadat svěží a krásně, vsaďte na komplexní ochranu a kromě doplňku stravy si pořiďte i kvalitní kosmetiku s UV faktorem a vhodným lehkým oblečením. Neobotanics Sun Complex je skvělá volba a mezi kosmetikou rozhodně dominují značky jako např. Daylong, Bioderma, Linola, nebo kvalitní přírodní kosmetika s UV ochranou od Mastic Spa (bez obsahu parabenů).

Zdroj: Opravdu pomáhá beta karoten opálení?

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN A CO NEJÍST PŘI JEHO UŽÍVÁNÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jitka Štichová.

Dobrý večer, po operaci šedého zákalu mi bylo doporučeno užívání Luteinu Complex Premium. Poté mi byl nasazen Warfarin pro srdeční arytmii (fibrilaci srdečních síní). Nevím, zda mohu Lutein užívat. Děkuji za odpověď. Jitka Štichová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Společné užívání přípravku Lutein Complex Premium je možné, ale informujte o tom svého lékaře, který Vám předepisuje Warfarin.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a co nejíst při jeho užívání

Jakou kosmetiku používat?

V létě se tělo více potí a potem odcházejí z těla různé nečistoty. U moře je pokožka podrobena náporu slané vody, horka a slunce. Usazená sůl pleť poškozuje a dochází k přesušení oblasti obličeje a narušení rohové vrstvy.

Paní Šustrová radí: „Pokožku obličeje doporučuji očistit pleťovým mlékem, tonikem a dočistit gelovou emulzi. Na závěr použijte sérum nebo krém podle typu pleti. Pokud si nejste jisti výběrem, nechte si poradit“. A pokud mluvíme o pokožce celého těla, pak tu je potřeba důkladně umýt a natřít emulzí po opalování. V našich končinách pokožka ocení vitaminová tělová mléka, lehké oleje nebo emulze (například v BIO kvalitě VITALIS Dr. Joseph - získala ocenění Evropská pečeť nejvyšší kvality).

TIP: Neobotanics Sun Complex 60 tbl. je doplněk stravy na bázi přírodních extraktů a antioxidantů vhodný k péči o pokožku v létě. Užívejte například od května až do podzimu, udržíte si krásnou barvu a zdravější pleť. Na podzim pomůže s regenerací a vyhlazením vrásek Neobotanics Skin Essence 60 tbl.

Zdroj: Jak správně pečovat o pokožku v létě?

Diskuze

V diskuzi BÍLE SKVRNY VS PIGMENTOVÉ SKVRNY NA POKOZCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pikolo.

Dobry den,

priznaky, ktere popisujete, jsou opravdu pigmentove skvrny. Znatelne byvaji spise v lete po expozici na slunicku, naopak mene viditelne jsou v zime a na jare.

Problem se netyka nedostatku vitaminu, ale kozniho barviva melanin. Jeho "rozmisteni" a mnozstvi je nam dano geneticky a navic vekem dochazi k castejsim komplikacim na pokozce a zdurazneni jejich nedostatku. Proto se na pokozce objevuji skvrny,ktere jsou stale vice viditelne.

Lecba skvrn spociva v ochrane pred UV zarenim, dale v aplikaci specialnich kosmetickych prostredku, chemicky peeling, laser atd. Vybornou kosmetickou peci nabizeji pripravky Iklen (krem a serum) www.zbozi-kosmetika.…

Pro vnitrni uzivani jsou vhodne doplnky stravy s vysokym obsahem antioxidantu, dale s obsahem karotenoidu a latek s anti-aging faktorem (napr. Neobotanics Sun Complex).

Na plet pouzivejte ochranne prostredy s UV faktorem po cely rok, nikoli jen v lete. Take je zname, ze slunicko zpusobuje predcasne starnuti kuze. Pobyt na slunci proto omezte.

Hezky den, Pikolo

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Bíle skvrny vs pigmentové skvrny na pokozce

Rozdíl mezi Macmiror a Macmiror complex

Rozdíl mezi přípravky Macmiror a Macmiror complex je v tom, že Macmiror jsou obalené tablety, které se aplikují perorálně, a Macmiror complex je vaginální mast (nebo vaginální kulička), která se aplikuje lokálně.

Zdroj: Macmiror

Macmiror complex 500 cena a doplatek

Vaginální kuličky Macmiror complex 500 stojí 254,70 Kč, doplatek je 42,50 Kč.

Zdroj: Macmiror

Diskuze

V diskuzi DOPLNĚK STRAVY NA PLEŤ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie .

Dobrý den,chci se zeptat,zda existují nějaké tabletky popřípadě doplněk stravy na pleť s pigmentací-se světle hnědými flíčky na tváři?Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Krasojizda.cz.

Na pigmentaci byl oblíbený výrobek Imedeen Prime Renewal, jenže ten už dlouho není k dispozici. Pokud se ale podíváme na složení, najdeme na trhu několik výrobků, které lze rovněž využít. Neobotanics Skin Essence obsahuje látky, které byly testované na pigmentaci s pozitivním výsledkem. Řeč je například o kyselině ellagové (extrakt z granátového jablka)

"Výsledky dvojitě zaslepené, placebem kontrolované klinické studie, realizované na 13 zdravých ženách ve věku 20 - 40 let, ukázaly, že zvýšení příjmu kyseliny ellagové ve formě extraktu z granátového jablka po dobu 4 týdnů potlačuje pigmentaci v lidské pokožce vlivem UV záření."

Více zde: www.neobotanics.cz/v…

Zdroj: diskuze Doplněk stravy na pleť

Macmiror mast

Přípravek MACMIROR COMPLEX vaginální mast obsahuje jako léčivé látky nifuratel a nystatin. Jejich kombinace umožňuje komplexní léčbu zánětů pochvy způsobených bakteriemi, trichomonádami, kvasinkami a plísněmi a obnovení normálních poměrů poševní flóry. Současně se předchází opakování zánětů, které obvykle následují po zdánlivém uzdravení z primární infekce. Snášenlivost přípravku je velmi dobrá. MACMIROR COMPLEX se používá k léčbě smíšených vaginálních infekcí způsobených bakteriemi, trichomonádami, kvasinkami a plísněmi.

Zdroj: Macmiror

Diskuze

V diskuzi PORADTĚ PADÁNÍ VLASU PŘI MENOPAUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

Poradte mi prosím je mi 50.azačly mě řídnout vlasy na temeni hlavy.Jsem z toho nešťastná.Kamarádka mi radila šampon z konopí,sice nevím jaký.Já jsem četla o šamponu Plantur39.Děkuji za radu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jk krasojizda.

Dobry den,
řídnutí vlasů v menopauze je poměrně častá záležitost spojena s hormonálními vlivy. Šampony a mastičky nepomůžou, protože se jedná o problém vnitřní. Důležitá je kompletní změna: od jídelníčku po péči (vlasovou kosmetiku) až po doplnění vhodných látek formou doplňku stravy. Rozhodně však doporučujeme návštěvu lékaře dermatologa a gynekologa. Zlepšení bohužel nastává pozvolna, nikdy to není hned, proto s návštěvou neotálejte. Ohledně vhodné péče a výživy se můžete obrátit na Hair Centrum praha. Pomáhá také masáž vlasové pokožky.
Pro hormonální nerovnováhu je vhodné užívání pupalky s brutnákem, zajímavá je také novinka na trhu Neobotanics hair Essence ve formě tobolek. Z externí aplikace pak Aminexil anebo Eucapil ampule (externí pouzití). Hezký den, Jk

Zdroj: diskuze Poradtě padání vlasu při menopauze

Tipy na kosmetické přípravky:

Medik8 white balance sérum

Medik8 White Balance sérum na pigmentové skvrny

Speciální sérum projasní pleť. Má patentované přírodní složení, které blokuje syntézu melaninu, čímž zabraňuje tvorbě skvrn a zjemňuje již existující skvrny. Určený pro péči o pokožku obličeje, krku i rukou. Je bezpečný i v těhotenství. Neobsahuje parabeny a jiné chemické substance.


Neobotanics Sun EssenceObzvláště v létě, ale i na horách, nezapomínejte na speciální ochranné prostředky, které chrání pokožku před vznikem pigmentových skvrn. Podle nových klinických studií nám mohou pomoci i doplňky stravy s obsahem antioxidantů a karotenoidů současně (podívejte se na Neobotanics Sun Complex). Pokud je navíc přípravek doplněn o extrakty z olivového oleje, pokožka bude hladká a pružná.

Dermaheal korektorDermaheal rozjasňující korektor 15g

Účinné řešení na problém s hyperpigmentací nabízí tento korektor. Používá se pouze na cílová místa s výskytem skvrn. Obsahuje velmi účinné biomimetické peptidy a přírodní složky. Ani tento výrobek neobsahuje parabeny. K použití od věku 25+.

Autor: JK, Zdraví-léčba.cz

Zdroj: Pigmentové skvrny

Poradna

V naší poradně s názvem PŮLÍCÍ NEHTY NA RUKOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra.

Dobrý den, na palcích na rukou se mi neustále půlí nehty, už nevím jak to řešit. Děkuji za odpověď. Petra

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Půlení nehtu jde někdy vyřešit pomocí jeho stržení. Nový nehet, který okamžitě žačne růst, pak může být bez této lomové linky. Pokud nechcete tento lékařský zákrok absolvovat, tak je možné podpořit sílu nehtů vhodnou výživou zevnitř. Číslo jedna jsou v tomto případě bílkoviny, především kolagen, který tvoří nehet. Další v řadě bude vápník, který je obsažen v mléčných výrobcích nebo je možné ho užívat jako doplněk stravy. Podle ohlasů se také jeví jako dobrá varianta léková formule Dona Nails nebo Skin Essence od firmy Neobotanics. Pokud po těchto přípravcích nehty zesílí, ale i přesto se nich bude vyskytovat lomová linka, tak je možné nehet jemně sbrousit a nanést na něj vhodný lak, který vytvoří jednolitý povrch a linku schová.

Zdroj: diskuze Půlící nehty na rukou

Zdroje karotenoidů: přírodní i syntetické

Nejlepším zdrojem beta karotenu a dalších karotenoidů jsou potraviny, červené, žluté a oranžové ovoce a zelenina (mrkev, rajčata, paprika). Dostatek těchto látek obsahuje však i brokolice, špenát nebo petržel. Rovněž přípravky z lékáren obsahují karotenoidy, a to buď z přírodních zdrojů a nebo syntetické. Přírodní zdroje jsou pro organizmus přínosem, naopak umělé formy mohou být nebezpečné, hlavně pokud je uživatel kuřák. Zvažte proto důkladně výběr přípravku, který kupujete. Správně by na výrobku mělo být napsáno, z jakých zdrojů látky pocházejí.

Sun ComplexNovinkou na trhu je Neobotanics Sun Complex, který obsahuje látky a směs karotenoidů z čistě přírodních zdrojů. Kromě krásnější barvy kůže pomáhá pokožce zvládat nápor UV paprsků, díky karotenoidům bojuje proti pigmentovým skvrnám a obsahuje látky proti předčasnému stárnutí kůže. Antioxidanty ze zeleného čaje, kůry borovice přímořské (pycnogenol), výtažky z granátového jablka a vinných hroznů působí uvnitř kožních buněk a pomáhají napravovat škody po UV záření. Směs karotenoidů (beta karoten, lykopen, lutein) je obohacena o vitamin C a koenzym Q10, které se významně účastní boje proti stárnutí pokožky.

Zdroj: Opravdu pomáhá beta karoten opálení?

Diskuze

V diskuzi AKNÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Careva.

Dobrý den,
můj syn má stejné problémy a ač se všichni hodně snažíme, nic nepomáhá. dostala jste nějakou radu, která Vám pomohla? Budu ráda, když mi ji pošlete. Děkuji Eva

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pikolo.

Dobry den,
pokud je akne v rozsahlem stavu a neustale se vytvareji zanetlive puchyrky, je lepsi se obratit na dermatologa. Kozni projevy mohou byt nasledkem jineho vnitrniho onemocneni. Samozrejme muze se jednat o samotny projev akne. V tom pripade je vhodne kombinovat lecbu vnitrne + aplikaci specialnich lecivych ci kosmetickych prostredku.

V prvni rade je potreba zmenit pH v travicim traktu, na to funguje pouze dieta. Pote je vhodne uzivat latky s protizanetlivym a regeneracnim ucinkem na kozni bunky, tedy antioxidanty (napr. Neobotanics Age Perfection), zinek, vitaminy skupiny B, dale je vhodna i aloe vera (ACTIValoe z lekarny) anebo chlorella (labiola chlorella, lekarna).

Z kosmetickych prostredku si netroufam doporucit nic, jelikoz tohle je zalezitost ciste individualni. Navstivte proto dermatologa, ktery Vam predepise vyrobky s hojivymi ucinky.

hezky den

Zdroj: diskuze Akné

Výživa pokožky zevnitř

Často zapomínáme na skutečnost, že regenerace pokožky probíhá uvnitř kožních buněk, které mají cyklus asi 30 dnů, poté zanikají a vznikají buňky nové. Pro krásu pokožky je proto vhodné dodávat určité látky přímo tam, kde obnova probíhá. Novinka na trhu - Neobotanics Age Perfection - je doplňek stravy, který svým složením působí proti povadlé a mdlé pokožce s tendencí k "šedivění". Komplex antioxidantů prokrvují pokožku, navracejí její svěžest a barvu.


Pokud chcete navíc podpořit pružnost a zmírnit či vyplnit drobné vrásky, sáhnete po Neobotanics Skin Essence. Patentované látky, které tyto preparáty obsahují, jsou nepochybně tím nejluxusnějším zbožím na našem trhu a navíc za rozumnou cenu.

Autor: JK, zdravi-lecba.cz

Zdroj: Podzimní péče o pleť

Diskuze

V diskuzi SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nicola.

Dobrý večer.Chtěla bych se zeptat,jestli je normální,že když už se druhý den léčím krémem Infectoscab,tak se mi pořád dělají nové pupínky,které furt šíleně svědí.Už se mi nedělají tolik,ale sem tam nějaký jo..znamená to,že paraziti i po masti ještě pořád žijí,nebo to jen doznívá.děkuji moc za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Doktor84.

Tahle bežnej lek na to nebude fungovat Infectoscab neje známo že by večina prípadu fungoval tahle vrab kuži by ste musela mat min 50 % nebo použivat silnejší leky Poklad z pekla Nimbový olej nbo nimba čaj najlepe a pak tu máte kvapky :
Použitie bylinného koncentrátu Cistus complex
Tento výrobok je schválený ako výživový doplnok. Nie je to liek, nemožno ho zamieňať za predpísané lieky.
Viď.: Smernica Európskej komisie 432/2012, ktorá upravuje obaly a reklamy výživových doplnkov..

Cistus complex je bioinformačný prípravok obsahujúci vysoko koncentrovaný extrakt dvoch druhov bylín – Cistus incanus a Cistus ladanifer, doplnený o čistú esenciu Cistus ladanifer.

Bioinformácie sú frekvencie, ktoré napodobňujú riadiace impulzy podkôrových centier mozgu, regulujúcich vegetatívnu nervovú sústavu a činnosť vnútorných orgánov. Ich pôsobením sa narúšajú negatívne informácie a vyvolá sa spätný regeneračný proces.

» je účinný predovšetkým pri infekčných ochoreniach spôsobených vírusmi
» pôsobí aj proti plesniam a chlamýdiám
» vhodný je najmä pri všetkých typoch zápalov horných dýchacích ciest
» pomáha pri infekciách s prolongovaným priebehom, komplikáciami, recidívami a rezistencii na inú liečbu
» zvyšuje obranyschopnosť organizmu
» pôsobí ako prírodný antioxidant (neutralizuje voľné radikály)
» chráni tkanivá pri infekcii pred poškodením zápalom a odpadovými toxínmi






Energetické pôsobenie Cistus complex
podľa princípu TČM
Cistus complex ovplyvňuje predovšetkým energetické dráhy pľúc, hrubého čreva, sleziny, troch žiaričov (troch ohnísk), perikardu a srdca.




Zloženie a účinky Cistus complex
Cistus incanus aj ladanifer patria do stredomorskej flóry. Rastú divoko na teplých, strmých horských úbočiach a ich pravidelné kvety hrajú farbami od bielej až po fialovú. Historicky môžeme dohľadať používanie rastlín z čeľade cistovitých až do roku 330 p.n. l. V perzskej tradičnej medicine, v oblasti dnešného Iránu, patrili tieto byliny medzi najcennejšie. V priebehu nasledujúcich storočí sa použitie cistu vďaka početným obchodným cestám rozšírilo z Perzskej ríše po celom Stredomorí, najviac medzi Cyprus, Taliansko, Turecko a Grécko.
Extrakty z oboch cistov obsahujú mnoho dôležitých prvkov: vápnik, horčík, zinok a železo. Zásadný pre pôsobenie v ľudskom organizme je však úhrnný obsah viac než 800 druhov proantokyanidínov, flavonoidov a polyfenolov vo vzájomnej optimálnej väzbe.
Obidva cisty pôsobia nielen synergicky, ale svojím mierne odlišným zložením podstatne zväčšujú záber účinkov na oveľa širšie spektrum infekcií.
Cistus complex zabezpečuje účinnú chemicko-fyzikálnu ochranu, ktorá sa dá využiť nielen pri ochorení, ale aj pri prevencii. Zabraňuje vírom prenikať do buniek, a tým následne eliminuje ich rozmnožovanie. Najznámejšie je použitie cistu pri akejkoľvek nákaze označovanej ako zápal horných dýchacích ciest, či už vírusovej, bakteriálnej či plesňovej. Druhou silnou zbraňou cistu je jeho schopnosť neutralizovať voľné radikály a účinne vylučovať toxíny z akýchkoľvek patogénov v organizme. Opäť tak pomáhajú pri uzdravení tým, že zabraňujú toxickej záťaži, poškodeniu tkanív, zápalom a dlhodobému ohrozeniu a zaťaženiu obranyschopnosti. V tejto súvislosti sa v praxi osvedčili nielen pri toxínoch z bakteriálnej infekcie (chlamýdie), ale aj po prekonanom parazitickom ochorení (svrab).
Uvádza sa, že cisty sú niekoľkonásobne silnejšie antioxidanty než napríklad zelený čaj, citrón či červené víno, čím okrem zmieňovaných účinkov pomáhajú ako prevencia pri zvyšovaní obranyschopnosti organizmu.
Vzhľadom na aktuálne obavy odbornej verejnosti z toho, že vírusy a baktérie stále viac mutujú a rastie ich odolnosť voči liečbe, ktorá doposiaľ účinkovala (o stúpajúcej rezistencii na antibiotiká nehovoriac), predstavuje Cistus complex vhodnú voľbu na riešenie niektorých druhov infekčných ochorení.

nezabudajte že chemicke leky nebudu vždy učinkovat najlepšie proti svrabu je príroda vela pacientou se lečilo i na svrab nemocniciach pomohlo to ne večina prípadu nefungovalo museli hold hládat inu cestu prat by ste mneli min 95% stupnu a vysokej hygienický standart často vetrat pak vešat venku a nechat to na slnku min 3 dny nebo ak máte mrazak zmrazit to i mraz nepritelem svrabu ale musíte mit silnej mrazak dale ked to máte uschnute davat to do vrecach zabalit to do ních ked tak je chcete mit doma ne zase do skrine nebo infekce se roširi do iních veciach a máte to tu znovu nebo spalit šaty čo ste nosili a kupit nové chytat veci rukavicaich ne bez ních a použivat antibaktiralne mydlo s nazvom DRAGS IMUN da se ho kupit www.energy.sk zmiernuje učinky srbeni a je prírodne mydlo

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Svrab

Účinné látky pro pokožku

Kůže má vysoké nároky, ale existují látky, které během krátké doby zajistí hezčí, plnou svěžest pokožky. Antioxidanty, kyselina hyaluronová, kolagen, chondroitin, koenzym Q10, zinek – to je jen základní výčet látek, které pokožka potřebuje pro krásný vzhled. Najdeme je v krémech, které však nemají schopnost pronikat do hlubších vrstev. V tobolkách však plní významnou roli a napomáhají kožní regeneraci. Velmi důležitý je cévní zásobovací systém. Oslabení cév se projevuje povadlými konturami, šedivou pletí, popraskanými žilkami v obličeji a na těle. Dobrou volbou bude přípravek Neobotanics Age-Perfection, který nastartuje regenerační procesy. Pro hluboké vrásky lze kombinovat s kúrou Neobotanics Skin Essence, který pokožku navíc hydratuje.

Zdroj: Proč jsou vrásky na jaře hlubší a pleť méně hezká?

Diskuze

V diskuzi POPRASKANÉ ŽILKY NA NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Chvalova drahomira.

Dobrý den, mám popraskané žilky na jedné noze a to pod kolenem a boční straně stehna, což se projevuje velkou bolestí .
Mám cukrovku s inzulínem. Prosím poraďte co s tím. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Redakce Krasojizda.cz.

Dobrý den, Drahomíro,
Existuje přímá souvislost mezi stavem cév a onemocněním diabetes a je známé, že diabetici velmi často trpí potížemi s cévami, které mohou vést až k operaci. Je několik možností, co pro sebe můžete udělat:
- Doporučujeme užívání aloe vera, nejlépe ACTIValoe, protože pozitivně ovlivňuje činnost slinivky břišní a regeneruje betabuňky slinivky.
- Navštivte odborníka ohledně stravy a úpravy jídelníčku, v případě potřeby je nutné upravit hmotnost. Strava by měla obsahovat hodně zeleniny a vlákniny, ovoce již v menší míře.
- Absolutně nepostradatelné jsou Omega 3 NMK!
- Můžete užívat některý z doplňků stravy, které obsahují bioflavonoidy, antioxidanty, vitaminy C, E, B
- Vhodné pro průchodnost cév jsou také ginkgo biloba, lecitin a selén.
Jestli je možné něco doporučit pak vyzkoušejte třeba doplněk stravy Veregin (na bázi ginkgo biloba, antioxidantů, kaštanu atd.) anebo Neobotanics Novarix Essence, který má výborné složení (antioxidanty, dále účinné látky diosmin, hesperidin, aescin atd.) a máme s ním dobré zkušenosti.

Dále je potřeba upravit životní styl a zařadit do denního programu pohyb. Pro externí použití doporučuje speciální mastě. Péče o pokožku je základem a přestože mnohé zdroje uvádějí, že krémy a mastě jsou neúčinné, máme na to jiný názor. Obsahují-li kvalitní komponenty budou jistě dobrým pomocníkem. V některých případech lze například hojivou dubovou kůru anebo listy kaštanu použít jako obklad na postižená místa.

přejeme hodně zdraví!

Zdroj: diskuze Popraskané žilky na nohou

Co dělat proti vypadávání vlasů?

Při vypadávání vlasů je jednak vhodné ošetřovat vlasovou pokožku vhodnými prostředky, ale také doporučujeme i užívání doplňku stravy, který příznivě ovlivňuje funkce vlasové pokožky. Novinkou na trhu jsou perleťové kapsle Neobotanics Hair Essence, intenzivní výživa vlasové pokožky. Kapsle jsou výborným zdrojem celého spektra účinných látek.

Zdroj: Sérum proti vypadávání vlasů

TIP

Přípravky pro krásnou a zdravou pleť zakoupíte i v e-shopu pro zdraví a krásu.Skin Essence

Autor: JK pro zdravi-lecba.cz

Zdroj: Co užívat proti vráskám

Macmiror tablety

Macmiror por tbl obd 20 x 200 mg. Lék Macmiror se užívá k léčbě infekcí ženských pohlavních orgánů způsobených bakteriemi, trichomonádami, plísněmi a kvasinkami, dále k léčbě infekcí močového ústrojí a střevních infekcí způsobených prvoky (améba, giardia). Lék je pouze na lékařský předpis. MACMIROR COMPLEX se nesmí používat při známé přecitlivělosti na složky přípravku. Pokud máte v tomto směru jakékoliv nejasnosti, poraďte se se svým ošetřujícím lékařem. Přípravek se nedoporučuje podávat v prvních 3 měsících těhotenství. MACMIROR COMPLEX je obvykle velmi dobře snášen. Ojediněle se mohou vyskytnout případy místní přecitlivělosti, které se projeví zarudnutím nebo svěděním. Při případném výskytu nežádoucích účinků nebo jiných neobvyklých reakcí se o dalším používání přípravku poraďte s lékařem. Vzájemné ovlivnění přípravku MACMIROR COMPLEX s jinými léky není známo.

Dávkování: Dodržujte prosím dávkování, které Vám určil lékař. Obvykle se zavádí do pochvy 2,5 g vaginální masti 1–2x denně po dobu 6–12 dnů podle závažnosti infekce.

Vhodná je kombinace s vaginálními globulemi MACMIROR COMPLEX 500. V tomto případě se doporučuje podávat mast ráno a globuli večer. Při zvlášť úporných infekcích se doporučuje zároveň užívat i tablety MACMIROR.

V některých případech je potřebná i současná léčba sexuálního partnera kombinací masti MACMIROR COMPLEX a tablet MACMIROR. Dávkování určí vždy lékař. Přípravek lze podávat dětem od kojeneckého věku. U dětí do 6 let se podle doporučení lékaře podává nižší dávka. Vaginální mast se zavádí do pochvy pomocí přiloženého dávkovače. Po připevnění dávkovače pomocí závitu na tubu se do něj vytlačí mast až po příslušnou značku, tuba se odpojí, dávkovač se zavede do pochvy a mast se vytlačí. Doporučuje se mast v pochvě rozetřít po co největší ploše. Pro použití přípravku u dětí je v pístu dávkovače tenký aplikátor, který se připevní na dávkovač. Po dobu trvání menstruace je nutno podávání přípravku přerušit a po jejím skončení v léčbě pokračovat. Špinění není překážkou místní léčby.

Přípravek uchovávejte při teplotě do 25 °C. Přípravek nesmí být používán po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí.

Velikost balení: 30 g masti.

Zdroj: Macmiror

Poznámka autora:

Toto ošetření je velmi příjemné a vyhlazení pokožky poznáte okamžitě. Můžete po něm použít make-up anebo rovnou odejít, pleť je krásně vypnutá a pružná, místy se může objevit dočasné začervenání. Měli bychom však mít na paměti, že po této aplikaci je nutné pokožku chránit před slunečním světlem a používat ochranné prostředky s vysokým UV filtrem. Současně doporučujeme používat kvalitní kosmetiku, která účinek regenerace pleti ještě podpoří. K vnitřnímu užívání jsou vhodné přípravky na bázi kolagenu anebo kyseliny hyaluronové pro lepší hydrataci pleti, dále s obsahem pupalkového či olivového oleje pro snadnejší regeneraci pleti a její zjemnění (napr. Neobotanics Skin Essence pro znatelné a rychlé zmírnění vrásek).

Zdroj: Diamantová dermabraze, trochu jiná péče o pleť

Vzácné ingredience pilulek krásy

Přípravků na trhu je mnoho a liší se především složením. Některé jsou proto vhodné pro prevenci, jiné zase pro pleť kolem 30 let a nebo po menopauze, další zase pomáhají redukovat pigmentové skvrny nebo rozšířené žilky. Co by měla obsahovat pilulka krásy?

  • Vitaminy, minerály a směs antioxidantů
  • Omega kyseliny
  • Kolagen, nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou

Zhruba před 15 lety se na našem trhu objevil první doplněk stravy pro výživu pleti – Imedeen Classic, který vsadil na Biomarine Complex – výtažky z mořských ryb a polysacharidů, které jsou velmi podobné těm, jež pokožka obsahuje. Přípravek zaznamenal velký úspěch. Dalšími složkami výrobků Imedeen jsou vitaminy C, E, zinek a lykopen, který je považován za velmi silný antioxidant, získávaný z extraktu slupek rajčat. Dnes značka Imedeen nabízí varianty pro pleť 30+, 40+, 50+ a nutrikosmetiku pro muže. Zhruba před 6 lety byl na trhu dostupný přípravek NuCell, jehož základní složkou byl také výtažek z mořských ryb a obsahoval i další kvalitní komponenty. Byl však o 50 % levnější než Imedeen, bohužel dnes už není v ČR k dostání. V roce 2011 vstoupila na trh řada přípravků nové generace Neobotanics Essences s velmi promyšleným systémem komplexu látek. Nabízí pilulky pro pleť s vrásky, dále proti rozšířeným a popraskaným žilám, proti celulitidě atd. Přípravek pro pleť Neobotanics Skin Essence obsahuje patentovanou formuli látek BioCell Collagen II™ obohacenou o komplex silných přírodních antioxidantů. Zakládá si na nízkomolekulární kyselině hyaluronové z důvodu snazšího vstřebání organizmem, dále kolagenu typu II a chondroitinu. Látky se snáze dostávají do cílových tkání - kožních buněk a zjistilo se, že vedou ke stimulaci produkce kolagenních vláken v pokožce. Zcela unikátní je obsah látky zvané Oleuropein (účinná látka extraktu z listu olivovníku), která působí proti poškození kůže UVB zářením a zabraňuje ztrátě elasticity. Podobné účinky má i kyselina ellagová, výtažek z granátového jablka, považována za významný antioxidant. Navíc klinické studie potvrdily, že její užívání potlačuje vznik pigmentových skvrn na pokožce způsobených vlivem UV záření! Antioxidant lykopen, extrakt z borovice přímořské a výtažek z jadérek vinných hroznů jsou obsaženy z důvodu foto-protektivního účinku a ochrany před volnými radikály. Tyto velmi silné antioxidanty chrání kožní buňky před poškozením.

Na trhu jsou však i další možnosti, mezi kterými lze vybírat. Například pilulky Juvelin vsadily na vitaminy a antioxidanty jako jsou například extrakty z vinných hroznů, zelený čaj, granátové jablko. Zajímavostí je obsah kurkumy, o které se hodně mluví v souvislosti s protektivním účinkem na kožní buňky a podpory tvorby kolagenu. Mezi hráči na trhu nelze opomenout ani přípravky Viaderm Skin a Inneov. Viaderm Skin obsahuje kyselinu hyaluronovou (neudává však v jaké formě a uvedené množství je 10 mg, což je ve srovnání s jinými přípravky opravdu málo). Zato však je třeba ocenit poměrně vysoké množství pupalkového oleje (700 mg) a koenzymu Q10, které hrají v metabolizmu kožních buněk důležitou roli. Doplněk stravy Inneov pro pevnost pleti je založený především na Lacto-Lycopenu (patentované látce), vitaminu C a sojových isoflavonech. Kombinace těchto látek má zajistit buněčnou obnovu a ochranu kolagenových vláken.

Zdroj: Výživa pokožky zevnitř aneb krása v pilulkách


Co obsahuje chlorella

Chlorella vulgaris, což je její latinský název, obsahuje až 60 % kvalitních bio bílkovin, dále pak obsahuje antioxidanty, karotenoidy, chlorofyl a široké spektrum vitamínů, minerálů, aminokyselin a stopových prvků. Jde o naprosto vyváženou kombinaci. Působení komplexní šetrně zpracované biomasy Chlorelly je tak výrazně účinnější, než by odpovídalo pouhému součtu účinků jednotlivých látek vyjmenovaných výše například v nějakém multiminerálovém nebo multivitaminovém přípravku.

Co říci závěrem?

Chlorella má své významné místo u každého, kdo to myslí s detoxikací svého těla vážně. Kuřáci, poživatelé alkoholu a různých drog by určitě tento doplněk stravy měli užívat pro své čistící a protirakovinné účinky. Lidé s problematickou pletí mohou tablety Chlorelly použít jako účinné prostředky proti akné. Při dodržení doporučeného dávkování jde o dokonalý bioprodukt bez škodlivých vedlejších účinků, který v naprosté většině zde zmíněných případů dokáže pomoci našemu tělu. Při získávání Chlorelly nedochází ke znečištění životního prostředí, naopak Chlorella při svém růstu spotřebovává oxid uhličitý a produkuje kyslík. Tablety Chlorelly, které se vyrábí ve firmě EcoFuel Laboratories s.r.o., jsou získané z řasy Chlorelly výhradně přírodní cestou. Zdroje Chlorelly jsou plně obnovitelné a zaručují tak udržitelnou produkci bez negativního vlivu na přírodu. Toto staví Neobotanics Chlorella tablety mezi špičkové bioprodukty přírodního léčitelství.Chlorella

Naše doporučení

Doplněk stravy Neobotanics Chlorella patří mezi nejkvalitnější produkty v ČR a můžete ho zakoupit v internetovém obchodu: Zbozi-kosmetika.cz. Výhodou vysokého obsahu účinné látky v jedné tabletě je pohodlné dávkování, přijatelná cena a vysoká účinnost.


Zdroj: Chlorella, jako důkladná uklízečka našeho těla

1. Krása vychází zevnitř

Pijte dostatek tekutin, hlavně čisté vody, nejlépe pramenité. Pitná voda je základní surovinou pro všechny metabolické procesy i obnovu buněk v pokožce a na vrásky a suchou pokožku působí jako „zmizík“. Zlepšuje trávení, detoxikuje, napomáhá vstřebávání vitaminů a jejich využití. Je důležitá rovněž pro svěžest pokožky. Pokud tedy máte pocit, že je vaše pleť uvadlá, nezapomeňte si naordinovat pitný režim alespoň 2,5 l tekutin denně.

Tip: Na problémy s pokožkou pomáhají i doplňky stravy: pšeničný nebo pupalkový olej, které jsou výborným zdrojem vitaminu E. Působí rychle a dovedou vzhled vaší pleti znatelně vylepšit – zejména pak, je-li je unavená a dehydrovaná. Obzvláště jemnou a hebkou pokožku docílíte užíváním olivového oleje v kombinaci s kolagenem a kyselinou hyaluronovou (např. Neobotanics Skin Essence), které váží vodu a pokožku hydratují. (Doplňky stravy pro krásnou pleť)

Zdroj: Jak vypadat lépe


Autoři obsahu

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Světluše Vinšová


ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP